hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer

hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer

Når jeg finner visse matvarer på salg jeg liker å kjøpe så mange jeg kan, og heldigvis har jeg en fryser, og hvis du har en fryser, kan du liker å følge disse forslagene om frysing matvarer. Med økonomien i staten er det i, vi liker det når vi finner gode tilbud med særlig matvarer som kan fryses og brukes på et senere tidspunkt

Du trenger:. .
Fryser vesker
Fryser beholdere.
Stor kartotekkort.


en.
Del store mengder mat i 1-2 serveringsstykker. Hvis varen har blitt kokt la den avkjøles i romtemperatur i 30 minutter. Hvis fryser flere ting på en gang, la nok plass rundt seg slik at kald luft kan sirkulere og fryse maten mer jevnt.
To.
Å gjøre fryseposer lettere å stable legge forseglede poser i et bredt metall pannen slik at varen (e) vil fryse flat. Når varen (e) er frosset fjerne dem fra pannen og stable. Matvarer som vil bli brukt mye senere skal lagres i den kaldeste delen av fryseren som er på baksiden av fryseren. Plasser elementer som vil raskt bli brukt i døren til fryseren.
tre.
Skriv alle elementene i fryseren og mengden på en stor indeks kort og tape det til fryseren døren for å holde rede på hva du har på hånden. Når noe blir tatt ut og brukt, sjekk den ut av listen. Før innkjøp av mat, sjekke listen for å se hva du trenger.


Relaterte artikler


den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
den beste måten å bruke en vedovn
hvordan å starte en automatisk icemaker
diy transformator 36-volts lader
søppel komprimator informasjon
mest effektive måten å drive en varmepumpe
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie