hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator

hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator

Powermate linje av elektriske generatorer gir mye kraft i en liten, lett pakke. Disse generatorer er kjent for deres pålitelighet og enkel betjening. Vil imidlertid problemer etter hvert utvikle, selv om generatoren er jevnlig vedlikeholdt. Fordi disse generatorer ikke har kompliserte motorer, feilsøking man er ganske enkel og er stort sett et spørsmål om å sjekke det grunnleggende. Kompressoren trenger en skikkelig gnist, riktig drivstoff, olje til å smøre og kjøle motoren og rent drivstoff leveringssystem.

Du trenger:
Tennpluggnøkkel
. Stålbørste.
Champion kjede RN14YC eller tilsvarende tennplugg.
Skyvelæret.
Momentnøkkel.
Blyfri bensin med minst 85 oktan.
Drivstoffstabilisator kjemisk.
SD, SE eller SF grade olje.
Fastnøkkel.
Forgasseren rensemiddel.


en.
Ta ut tennpluggen med en tennplugg fastnøkkel og rense aske innskudd på tuppen av tennpluggen med en stålbørste. Hvis tennpluggen er skadet, bytt den vil en Champion merke RN14YC eller tilsvarende plugg.
to.
Sett tennpluggens gap og installere tennpluggen. Gapet er avstanden mellom tuppen av tennpluggen og den negative elektroden, som ser ut som en krok. Gapet må være mellom 0,028 og 0,031 inches. Bruk riktig størrelse blad av en skyvelæret å sjekke gapet. Hvis du vil øke eller redusere gapet, bøy den negative elektroden. Trekk til tennpluggen inn i motoren på et dreiemoment innstilling av 14 ft-lb med en momentnøkkel.
Tre.
Bruk riktig bensin. Generatoren vil bare kjøre skikkelig med blyfri bilbensin med et oktantall på minst 85. Vær oppmerksom på at bensin vil bli bedervet etter flere måneder, så alltid legge til en drivstoffstabilisator kjemisk når du fyller tanken med bensin. Drivstoffstabilisator kjemikalier er allment tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger.
Fire.
Sjekk generatorens oljenivået. Den oljepåfyllingslokket er på nedre halvdel av forsiden av generatoren. Powermate generatorer varierer pn hvordan deres oljestandskontroll. Noen modeller har en peilepinnen. Hvis nivået er lavere enn "Full" på peilepinnen, tilsett olje inntil oljenivået når mark. Andre modeller har ikke en peilestaven, i så fall olje skal legges til den når filler åpningen. Bruk kun SD, SE eller SF grade olje.
Fem.
Rens forgasseren hvis problemet vedvarer. Den single-barrel forgasseren ligger på venstre side av generatoren. Fjern bolten som holder luftfilteret til toppen av forgasseren med en skiftenøkkel, og deretter slå på generatoren. Spray forgasseren rengjøringsmiddel direkte inn i fat forgasseren i korte intervaller for å unngå steiling motoren. Den rensemiddel er lett tilgjengelig i en sprayboks.


Relaterte artikler


hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?
mest effektive måten å drive en varmepumpe
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
den beste måten å bruke en luftrenser
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
Slik rate mat skalaer
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
de beste armaturene i verden