hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen

hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen

Med dagens økonomien som det er, et beløp av penger du kan spare kan hjelpe familien budsjettet. Med mine tips kan du lære hvordan du kan spare penger ved hjelp av automatiske tørketrommelen apparatet. Gass eller elektrisk kostnader er alltid kommer opp, så prøv disse ideene og se dine regninger gå ned for en endring. Jeg har brukt disse i årevis, og de er klare til å bli delt med deg

trenger Du:. .
Vakuum
Oppvaskmaskin.
Store containere (valgfritt).
Vann.
Mild vaskemiddel eller allergen-reduserende renere.
Fett og /eller røyk remover (valgfritt).
Hansker.


en.
Gi automatiske vaskemaskinen en avsluttende sentrifugering etter at klærne har sittet for 1 /2 time. Noen av restfuktighet har slått seg ned i den nedre delen av vaskemaskinen, og den ekstra spinning vil fjerne mer av væsken gjør tørketrommelen jobbe mindre, derfor sparer du penger.
To.

Hang den tykke jeans og andre tunge materialer på et tørkestativ for det meste av tørketiden. Putting et tørkestativ i badekar eller dusj natten vil gi dem et forsprang eller nesten helt tørking tyngre elementer. Disse elementene kan da plasseres i den automatiske tørketrommelen for endelig tørking og vil ha spart deg penger.
Tre.
Sorter de klærne du skal tørke inn i kategorier av tykkelse. Badehåndklær, sokker og vaskekluter er tykkere enn hankies. Vi sorterer når vi vasker klær, hvorfor ikke prøve dette tipset når du vil spare penger ved hjelp av automatiske tørketrommelen også.
Fire.
Gauge mengden av klær som går inn i automatiske tørketrommelen. Jo mer du greier, jo mindre plass til klær må flytte rundt for å tørke. Spare penger kan gjøres ved å begrense mengden klær du putter i tørketrommelen, spesielt hvis du sorterer på forhånd.
Fem.
Sjekk innholdet i den automatiske tørketrommelen ofte for å se hvilke elementer som kan fjernes. Jo mindre som spinner rundt raskere elementene vil tørke og mer penger vil bli spart.
6.
Fjern klær så snart de er tørre. Heng dem opp hvis de er de du ønsker å henge på kleshengere.


Relaterte artikler


søppel komprimator informasjon
den beste måten å bruke en luftrenser
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
mest effektive måten å drive en varmepumpe
den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser