måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie

måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie

Du har bilen lastet med alle de camping eller piknik forsyninger. Teltet, førstehjelpsskrin, bug spray og selv en liten bærbar TV. Du tar noen allerede tilberedt mat på denne turen. Maten er varm og i en kjøleboks foret med aluminiumsfolie. Du lurer på om det er en måte å holde maten varm i isen brystet. Alt du trenger er to eller flere varme pakker eller en avis for å holde maten varm til det er tid for kvelds

Hot-pakker

Kjøp to eller flere varme-pakker fra en detaljhandel, hjemme forbedring eller camping levere store. Varm pakkene i henhold til instruksjonene på beholderen de kom inn og deretter pakke maten i aluminiumsfolie. Sett maten i aluminium-lined is brystet og deretter sette den varme pakker rundt og under maten. Fyll alle tomrom med et kjøkkenhåndkle eller gammel smuldret avis. Den varme pakker, kjøkkenhåndkle /avis og folie vil holde varmen inne i isen brystet.

Ikke åpne isen brystet før du er klar til å servere maten.

Crumbled Avis

Hvis du ikke finner eller ikke har tid til å kjøpe varm pakker, wrap din varm mat i tunge aluminiumsfolie og sett den i isen brystet. Da smuldrer opp fem eller flere stykker av avisen og pakke den under og rundt maten i aluminium-lined is brystet. Pack avisen godt inn i brystet hele veien til toppen. Sett lokket på isen brystet og holde den stengt inntil du er klar til å servere maten. Maten innsiden av brystet vil holde meg varm i ca 90 minutter.

Tips

Når du er ferdig med å bruke isen brystet, tørk den ren med varmt såpevann for å fjerne søl, skitt og rusk. Hvis brystet er fortsatt ren eller ingen utslipp er til stede, tørke den ut med en fuktig klut. Å ligge kjøleboks med aluminium hvis nødvendig. Å desinfisere isen brystet, tørker den ut med en klut fuktet i et 50/50 eddik og vann.


Relaterte artikler


diy transformator 36-volts lader
feilsøking en søppel komprimator
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
Slik rate mat skalaer
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
hvordan du rengjør et boblebad oppvaskmaskin mat felle
den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm