mest effektive måten å drive en varmepumpe

mest effektive måten å drive en varmepumpe

Feil installasjon, kan uregelmessigheter i luftkanaler og dårlig vedlikehold føre til problemer og ineffektivitet i varmepumper. Forskning har vist at 50 prosent av varmepumper har problemer som lekker luft kanaler eller dårlig luftstrømmen som vesentlig påvirker deres funksjon og effektivitet. Her er noen faktorer å vurdere når du installerer eller bruker en varmepumpe

Installer riktig størrelse

Når du installerer en ny varmepumpe, er det viktig at du velger riktig størrelse. Større størrelser ikke alltid bety at de er bedre. Velge en oversize varmepumpe kan føre seg å slå av og på ofte, noe som gjør det mindre effektivt, og det kan ta en toll på deler som det går lenger periodiske sykluser. En riktig størrelse varmepumpe vil gi hjemmet ditt med riktig fuktighet og nivå av komfort sammenlignet med en overdimensjonert pumpe.

Øke Air Flow

Et godt fungerende luftkanal Systemet skal ha en avkastning register og forsyning register installert i alle rom i huset. De fleste hus, men vil bare ha på en til to tur /retur registre. Derfor må luften fra de andre områdene finne veien tilbake til registrene som skal varmes opp eller kjøles ned. Enhver form for obstruksjon i retur luft kan forårsake problemer i luftsirkulasjon.

Andre hindringer og blokkeringer i lufttilførsel og luftkanal-system kan enten depressurize eller trykksette områder av huset, som førte til dårlig effektivitet og høy lekkasje i luft kanaler. For å forbedre effektiviteten og ytelsen til varmepumpen, kan installasjon av louvered rister i dører, vegger og kanaler i ulike rom bedre luft flyt og sirkulasjon. Teknikere kan også forbedre luftstrømmen gjennom flere måter: øke viftehastigheten, rengjøring av spoler eller forstørre eller clearing avkastningen kanalene

Bruk Termostat riktig

Som alle andre varme forbrenning system, kan du styre en varmepumpe av. ved hjelp av en termostat. Det vil være mer kostnadseffektivt å bruke en automatisk termostat for å spare energi når du forlater hjemmet ditt.

I kaldere sesongen, når varmepumper blir brukt oftere, setter enkelte brukere pumpens termostaten tilbake til 10 grader Fahrenheit enten automatisk eller manuelt før du forlater huset eller går i dvale.


Relaterte artikler


hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
den beste måten å kvitte seg med en dyp fryser
hvordan du kan spare penger ved bruk av automatiske tørketrommelen
den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
mest effektive måten å drive en varmepumpe
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator
den beste måten å rengjøre en keramisk sort komfyr
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
den beste måten å bruke en vedovn
måter å bruke en peisovn