søppel komprimator informasjon

søppel komprimator informasjon

En søppel komprimator er et apparat for hjemmet som kan redusere volumet av søppel akkumulert. Komprimatorer tar opp svært lite plass i et kjøkken, og kan redusere mengden av søppel du trenger å fjerne fra hjemmet

funksjoner

De fleste søppel-komprimatorer har ett eller flere av følgende funksjoner som en nøkkel knott kontroll, plastposer, anti jam-funksjonen, tilt sensor, skuff åpneren, kullfilter, luftrenser, lydisolering, bakre valsene, søppel kurv og kontroll nøkkel for betjening.

Størrelse

Trash komprimatorer kommer i ulike størrelser. Det er viktig å få nøyaktige målinger for plasseringen komprimator vil bli plassert i hjemmet. Størrelser av komprimatorer varierer i høyde 34-35 inches, bredde 12-15 inches og dybde 24-25 inches.

Typer

Trash komprimatorer er tilgjengelig for å passe under disken, frittstående eller cabriolet.

Sikkerhet

Viktige sikkerhetsfunksjoner for en søppel komprimator bør inneholde en anti jam system for å forhindre jam ups, avtagbart nøkkel bryteren for å hindre utilsiktet bruk og tilt sensorer for å hindre den fra å ha ubalansert drift. Før drift lese produsentens instruksjoner for korrekt bruk.

Care

Trash komprimatorer er lettstelt med grunnleggende rengjøring. Ved rengjøring av komprimator bruke hansker, trekk komprimator, fjerne pose og bin, vakuum inne, tørke innsiden og utsiden av komprimator og erstatte med ny veske.


Relaterte artikler


de beste armaturene i verden
hvordan å fryse kokt mat og non-tilberedte matvarer
hvordan du rengjør et boblebad oppvaskmaskin mat felle
måter å holde maten varm med is brystet foret med aluminiumsfolie
måter å bruke en peisovn
den beste måten å bruke en vedovn
alternative måter å mate varmepumper fremfor bakken
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm
vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator