ultimate chopper elektrisk blender instruksjoner

ultimate chopper elektrisk blender instruksjoner

The Ultimate Chopper er en hendig liten gadget for å forberede små mengder mat. Bruk den til nøtter, grønnsaker, egg og kjøtt når oppskrifter ringe for hakkede ingredienser. Bruk blender vedlegget for væsker, puddinger og mousse. De hakker og blender er enkle å bruke og lett å rengjøre, og vil spare deg for tid og krefter på kjøkkenet

Assembly

Sett kuttebollen på basen, og trykk det på plass. Skyv kniven på akselen i basen til det klikker på plass. Plasser de blå prikkene på helikopter lokket og base, og legg lokket over bollen. Vri lokket mot klokken til du hører et klikk. Hvis lokket ikke er låst i posisjon, vil den ikke kjøres.

Drift av Chopper

Bruk bare den anbefalte mengden mat i skålen, da overbelastning kan skade helikopteret. Dette apparatet er ment å brukes til små mengder mat bare. Skjær noen faste matvarer til én-tommers biter før hakking.

Vri lokket med klokken og fjerne det. Sett maten i bollen. Ikke ta på bladet. Sett helikopteret lokket, og vri det mot klokken til det klikker.

Koble apparatet til en stikkontakt. Trykk og hold på startknappen for å hogge mat, og slipp knappen for å stoppe. Hold start knappen nede i bare tre sekunder om gangen for å hindre overoppheting.

Ta helikopteret. Vri lokket med klokken, og ta den av. Vær forsiktig når du fjerner bladet. Trykk og hold midtknappen på kniven når du trekker den opp. Ta kuttebollen av basen sakte, holder base for å unngå søl maten.

Vedlikehold og rengjøring

Vask hver del av helikopteret før du bruker den for første gang, og også etter hvert bruk. Kniven kan vaskes i oppvaskmaskin, men unngå det oppvarmede tørking og desinfiserende sykluser, siden de kan skade den. Vask lokket og bollen for hånd i varmt såpevann, skyll og tørk dem helt. Hvis du vasker bladet for hånd, være veldig forsiktig, siden det er skarpe.

Tørk av base med en fuktig klut. Ikke senk den i væske, og ikke putte den i oppvaskmaskinen.

Sjekk deler ved behov for tegn til sprekker eller andre skader. Ikke bruk helikopter hvis noen deler er skadet.

Hakking Times

Hakk 6 oz. av kokte egg i fire sekunder, 2 oz. av hvitløk eller 6 oz. av tomater i fem sekunder, 1 oz. av persille eller 6 oz. av magert kjøtt til seks sekunder, 5 oz. av gulrøtter eller selleri og 6 oz. av mandler i syv sekunder, 5 oz. av løk for ni sekunder, og 5 oz. av valnøtter, seks oz. av kastanjer og 8 oz. av soyabønner i 10 sekunder.

Blender Montering

Den blender er et tilbehør som er brukt med Ultimate Chopper. Det består av en blender lokk og lokk plugg, en blenderen, en gummi skive, en blender blad og en blender base.

Sett gummiskiven inn i toppen av blenderen base, og fest deretter blender jar ved å skru den med klokken på motordelen. Ikke stram i glasset, og unngå å berøre kniven. Rett inn tappene på blender lokket med fanene på toppen av glasset og vri lokket med klokken for å sikre det. Rett inn innlegg på lokket pluggen med i sporene på den indre kanten på lokket og skru pluggen med klokken for å stramme den.

Ta chopper lokket, chopper blad og kuttebollen av baseenheten av Ultimate Chopper. Plasser de blå prikk på blender med den blå prikken på helikopteret base. Vri blenderen i en counter-klokken til den klikker på plass. Hvis blenderen vedlegget ikke er i posisjon, vil blenderen ikke starte.

Blender Operation

Ta av blenderen lokket ved å vri den mot klokken. Plasser mat eller væske i glasset, men ikke overstiger fire-cup mark. Sett blenderen lokket på og skru den med klokken for å stramme.

Koble apparatet til en stikkontakt. Trykk og hold på startknappen for å blande. Ikke hold knappen nede i mer enn tre sekunder om gangen for å unngå overoppheting.

Koble fra apparatet. Ta av hele blender forsamlingen ved å vri den med klokken og fjerne den fra helikopteret base. Vri blender lokket mot klokken, og ta den av.


Relaterte artikler


Slik rate mat skalaer
hvordan vannbårne automatisk luftventiler arbeid
den beste måten å koble en bærbar hjemme generator
hvordan å lage mat i ovnen nuwave
ultimate chopper elektrisk blender instruksjoner
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?
mest effektive måten å drive en varmepumpe
diy transformator 36-volts lader
hvordan du bytter Solseng lysarmatur
hvordan du feilsøker en PowerMate elektrisk generator