vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper

vare på KitchenAid støpt aluminium mat vinkelsliper

Et mat vinkelsliperen kan være et velkomment tillegg til ethvert kjøkken. Ved hjelp av en jeksel kan gjøre alle dine matlagingen enklere og forberedelsestid raskere. Med riktig stell og vedlikehold, kan en KitchenAid mat jeksel gir mange års problemfri drift. Det er imidlertid viktig for deg å vite hvordan du skal ta vare på apparatet riktig

Rengjør Blades

Bladene er kjernen i enhver mat jeksel. Det er viktig å holde dem rene kniver. Du bør undersøke tilstanden til KitchenAid matkvernen's blad hver gang apparatet brukes. Hvis noen kniven er sprukket eller sprukket, bør den byttes før maten vinkelsliper igjen. Det er også viktig å rengjøre bladene grundig etter hver bruk. Konsekvent rengjøring vil holde bladene i topp form og redusere sjansene for å bli skadet.

Holde den ren

For å holde KitchenAid matkvernen i topp stand, må du holde den ren. Når du rengjør delene av maten jeksel, er det viktig å bruke bare rengjøringsmidler som er trygge for støpt aluminium-produkter. En løsning av varmt vann og mildt vaskemiddel vil fungere godt for støpt aluminium mat slipemaskiner. Unngå sterke rengjøringsmidler som de kan ripe overflaten og skade den skjøre deler.

Riktig bagasje

For å gjøre KitchenAid maten jeksel varer lenger, er det viktig å oppbevare den riktig. Når vinkelsliper ikke vil være i bruk en stund, bør eventuelle vedlegg fjernes, og enheten bør oppbevares på et trygt sted. Leaving maten vinkelsliperen ut på disken kan tillate det å bli skadet.


Relaterte artikler


feilsøking en søppel komprimator
søppel komprimator informasjon
mest effektive måten å drive en varmepumpe
måter å bruke en peisovn
den beste måten å lufte en bærbar ac gjennom en kjeller vindu
de beste armaturene i verden
den beste måten å rengjøre en infrarød grill
diy transformator 36-volts lader
den beste måten å rengjøre samleren cellen på en Oreck Luftrenser
hva er den rimeligste måten å kjøle en strand hjem uten air condition?