DIY: utendørs ild gropen glass

DIY: utendørs ild gropen glass

Fire gropene er brukt som dekorative biter av patio møbler. Folk liker å se en inneholdt ild utenfor, men et problem med de fleste ild groper er at flammen er skjult av gropen kropp. Å gjøre en glass brann gropen vil bøte på det problemet, slik at du kan se mer av brann og med legge til ekstra innredning i hele pit kropp. Gjør ditt eget glass brann gropen kan du lage en tilpasset design for å legge sjarm

trenger Du:
3 solide metallstenger 18 inches lang, 2 inches i diameter
. Polyuretan lim.
Glass tallerken (16 inches i diameter).
2 glass boller (12 inches i diameter fra toppen).
Rose.
Saks.
Gel drivstoff.
Lang kamp eller grill lighter.


en.
Snu glasset skuffen opp ned. Påfør vanntett polyuretan lim til den ene enden av hver av de tre 18-tommers solid metall barer og stikke dem vertikalt til bunnen av glasset skuffen. Plasser barer i samme avstand mellom hverandre. Strekene vil være beina av glass brann gropen. La polyuretan lim tørke.
to.
Snu glasset brettet over og sette den på bena. Sjekk at bena er godt festet med glasset skuffen. Sett en kunstig steg i sentrum av skuffen og plassere en glassbolle opp-ned over det å se hvor godt den økte passer. Clip stammen på rosen etter behov slik at den passer i bollen, ved hjelp av saks. Ta bollen og gjelder polyuretan lim til randen av bollen, og sett bollen opp-ned over rosen i midten av skuffen. La limet tørke.
Tre.
Bruk polyuretan lim til bunnen av andre glasset bolle og sett den direkte på toppen av opp-ned bollen du limt over steg. Denne toppen bolle er ilden bollen.
Fire.
Rist en gel drivstoffkanne godt og legg den i glass brann bolle. Fjern etiketten, deretter fjerne lokket og lyset det med en lang fyrstikk eller grill lighter.

Tips og advarsler


 • Substitute rosen i midten av glasset brann bolle med kopier av sentimentale bilder, et dikt som berører deg personlig, eller til og med barnets første sko.
 • Det er viktig at du kun bruker gel drivstoff brann i glassbolle som gel drivstoff produserer et lavt beløp av varme og vil ikke smelte eller knuse glasset. Ifølge Sunjel, varmen slippes ut i glasset ditt ilden bollen er "ca 160 grader, hver boks med gel drivstoff utganger 2500 BTU per time. "


 • Relaterte artikler


  hvordan du rengjør og reparere et teppe
  hvordan å polstre stoff headboard
  tips for å kjøpe en madrass
  hvordan å male en jenter soveromsmøbler
  hvordan å sammenligne lagre prisene på køyesenger
  full vs queen madrass
  hvordan å skjære et støpejern vasken
  hyller design ideer
  hvordan re-cover møbeltrekk
  Slik beskytter teak møbler