dvd hyller ideer

dvd hyller ideer

Velge en hylle for å oppbevare DVD-er er en enkel oppgave,. Imidlertid, må du vurdere noen variabler før en endelig avgjørelse. Du må vurdere hvor mye plass du har tilgjengelig for DVD-hylle, for ett. For det andre, hvor mange DVD-er eier du? Hvis du eier noen få, kanskje den ekstra hyller i underholdningssenter nok. Men, hvis du har en stor samling, ville en DVD stativ være å foretrekke. Ifølge Home Reoler Guide, er det blitt mer vanlig at huseiere å ha en stor DVD-samling som trenger sin egen oppbevaring. Det er mange hyller enheter bygges i dag er laget spesielt for DVD lagring.

Spinner Hyller

Spinner hyller er et populært valg for DVD-hyller når tilgjengelig plass er begrenset. En spinner rack er en høy, tre-eller fire-sidig rack som spinner for å gi tilgang til alle sider av hylle. Spinner racks vanligvis bare tar opp en 1-kvadrat-fots området og er lave i pris. Spinning DVD hyller enheter kan kjøpes fra spesialitet nettsteder og lokale hjemmeunderholdning butikker.

Skap

Skap er en attraktiv og allsidig måte å lagre DVDer. Skap er tilgjengelig i alle former og størrelser som passer alle størrelser på DVD-samling. Hvis du velger en DVD skap til å lagre samlingen din, har du muligheten til å velge et skap med solid dører for å skjule attraktivt DVD-samlingen med mindre det er i bruk. Glass dører er også tilgjengelig for å vise samlingen din dersom du ønsker det. DVD-skap er tilgjengelig fra spesialitet nettsteder og de fleste lokale varehus.

DVD-stativ

DVD stativer er en rimelig, allsidig DVD-oppbevaring alternativet. DVD stativer er vanligvis konstruert av enten plast eller aluminium, er lette og kan plasseres hvor som helst. En DVD rack er vanligvis lav i kostnader på grunn av den minimale materialer som brukes til å bygge den, gjør det til en rimelig og utvidbart alternativ. DVD stativer er vanligvis fire lag i høyden, og mellom 2 til 4 meter i lengde. DVD stativer er tilgjengelige fra spesialitet nettsteder og de fleste lokale hjemmeunderholdning butikker.


Relaterte artikler


den beste måten å bruke en vedovn
hvordan å male en rusten jern seng
hvordan du rengjør skinn med møbelpolish
hvordan du handler for møbler
Hva er fordelene med en ull dyne?
hvordan måle et hjørne sofa
£ 3 vs £ 4 minne skum
hvordan å bygge en tre bordplate podium
instruksjoner for hvordan du Trekke en sofa
Slik ren olje fra huden din ut av en skinnsofa