fjærseng vs minne skum

fjærseng vs minne skum

Å velge en god madrass er viktig for å forbedre søvnkvaliteten. Feather senger og minne skum senger er populære forbrukernes valg og den endelige beslutningen om å investere i en fjærmadrass eller minne skum madrass vil avhenge av individuelle behov. Komfort, kvalitet og holdbarhet er sentrale hensyn Ifølge Clete A. Kushida, MD, Ph. D, direktør for Stanford Center for Human Sleep Research i Stanford, California og en talsmann for American Association of Sleep Medicine, den beste måten å velge en madrass er å prøve det ut selv og kjøpe det fra en butikk som tilbyr en 30-dagers refusjon.

Du trenger:
to stykker av 15-by-84-by-3/4-inch kryssfiner Mobiltelefoni. Framing kvadrat.
Justerbar sokkel spor med stifter.
Baufil.
Hammer.
Trelim.
4 stk av 28 1 /2 -by-15-by-3/4-inch kryssfiner.
8-penny finish negler.
Fuktig klut.
1 stykke 30-by-84-by-1/4-inch kryssfiner.
4-penny boks negler.
3/4-inch kryssfiner.

Feather senger

En fjær seng er plassert over en eksisterende madrass for ekstra komfort. Det er fylt med gås eller and fjær eller en kombinasjon av dun og fjær. Den største fordelen med en fjærmadrass er dens komfort og mykhet, oppnådd ved å legge et lag med ekstra komfort til fastheten i underliggende madrassen. Det vil også opprettholde kroppstemperaturen som hjelper musklene til å slappe av og hjelpemidler avslappet søvn. Det vil bo komfortabelt i sommer hvis de brukes med lys seng klær. Den støtdempende lag levert av en fjærmadrass bidrar til å støtte ryggraden. De fleste fjær senger er 4 inches tykke, og sydd sammen med en baffel boks design.

Memory Foam

Memory skum er et viskoelastisk skum opprinnelig utviklet av et svensk selskap for NASA. De viktigste fordelene med et minne skum madrass er at den vil justere seg til kroppens form og jevnt fordeler vekten over hele madrassen. Memory skum madrass toppers er også populære blant forbrukerne. Memory skum madrasser varierer i kvalitet og pris, avhengig av tettheten av skum og tykkelsen på madrassen eller overmadrass. Memory skum madrasser er tilgjengelig for alle typer senger. Skum er også følsom for temperatur, noe som gjør den mykere under varmere delene av kroppen din og fastere når det er kjøligere.

Tilbake Helse

Memory skum former seg til kroppen og reduserer trykkpunkter, og det er derfor leger ofte anbefaler minne skum madrasser eller toppers for personer med ryggplager. Feather senger vil også gi god støtte i ryggen hvis den plasseres på toppen av en fast base madrass, som det vil tilpasse seg til din individuelle kroppsform. En fjær seng plassert på toppen av en sagging madrassen vil ikke gi god støtte for ryggen din. Hvis du lider av ryggproblemer, test en madrass for komfort og støtte før du kjøper.

Allergi

Selvfølgelig, ville folk som er allergiske mot fjær rådes til å unngå fjær senger. Astma og allergikere bør bruke hypoallergenic strømaterialer å dekke fjær senger og skum madrasser. Sørg for at fjærseng kommer omsluttet med en kvalitet, tett vevd stoff og har en høy thread count. Open-cell minne skum madrasser ikke fremmer støv midd hekkende, de er heller ikke en matkilde i seg selv, men de kan gjøre og være vert for støvmidd, hvorfor er hvorfor det er viktig å investere i god kvalitet sengetepper.

Care

Feather senger bør regelmessig luftes og fluffed å beholde loft og friskhet. Fyllet kan bli ujevn, ellers, som de justerer med den sovende bevegelser. Feather senger bør renses. Memory skum madrasser kan spot vaskes for hånd med varmt vann og mild såpe. Skyll og forsiktig vri ut, slik at produktet lufttørke før du bruker den igjen.

Holdbarhet

En kvalitet minne skum madrass skal vare i ca 10 år. Levetiden for en fjærmadrass vil avhenge av kvaliteten. Generelt, jo høyere bæreevne jo lenger den varer. Memory skum madrass toppers vil ha en kortere levetid enn et minne skum madrass fordi cellene øverst smuldre og det er mindre skum under for å erstatte dem og støtte kroppen. Viskoelastisk skum topper vil ha en typisk levetid på mellom 18 måneder til fem år avhengig av tettheten og kvaliteten på skummet. Folk som bruker elektrisk oppvarming bør også vurdere at dette kan redusere levetiden til minne skum madrasser.


Relaterte artikler


hvordan man kan kjøpe en grønn madrass
loveseat stiler
recliner stol funksjoner
hvordan å bygge en plattform seng med skuffer
å lage et hjørne hylle
Kina Hutch stiler
typer wingback stoler
hvordan du kan dekorere et kjøkkenbord
Slik Refinish terrasse av tre møbler
ull madrass cover og svetting