full vs queen madrass

full vs queen madrass

Madrass størrelse er viktig, slik at folk kan sove i komfort. To størrelser er tilgjengelige er full og dronning. Begge har fordeler og ulemper avhengig av hva du er ute etter i en madrass. En full er det minste av de to, og kan sove to personer, men en dame er bedre for de fleste par. Det sengetøy for en queen-size madrass kan være ganske mye dyrere enn sengetøy for en full-størrelse madrass

Full

En full seng er ca 54 inches bred og 75 inches lang. Dette er en god størrelse for tenåringer eller en enkelt person som er ca 5 Ƌ "i høyden. Taller mennesker kan finne sine føtter hengende over enden av sengen. Denne type seng er også kalt en dobbeltseng. Det er litt over en fot større enn en enkeltseng.

Queen

En queen seng er vanligvis 60 inches bred og 80 inches lang. Ifølge Better Sleep Council, er dette den mest populære seng størrelse. Det gjør at par å sove komfortabelt. Du vil vanligvis finne denne sengen i gjesterom og også i master soverom. En dronning madrassen ramme krever mer støtte enn en full madrass, fordi den er større.

Anbefalinger

Tenåringer føler ofte at de har vokst seg for twin-størrelse madrass og kanskje foretrekker en full-størrelse madrass, spesielt hvis de beveger seg rundt en mye mens du sover. Par som regel finne en queen-size madrassen er mye mer komfortabel for to personer enn en full-størrelse madrass.

Fordeler

Queen senger gi nok plass til par og er rimeligere enn en king seng. Også, queen size-senger ikke tar opp veldig mye plass, så hvis soverommet er lite, vil en queen bed gi den komfort som trengs uten å ofre plass.

Ulemper

Queen senger, samtidig som det gir mer plass enn en full bed, kan fortsatt være på de små side for noen par. De gir cirka tre inches ekstra per person enn full. Bedding for queen size-senger vil koste mer enn for full også. Full senger kan være bra for en ung tenåring, men som tenåringen din fortsetter å vokse, kan han trenge en større seng, så investere i en dronning kan være en god idé.


Relaterte artikler


hvordan du velger en madrass sett
hvordan å lage en farge skiftende glødende tabellen
hvordan du gjenoppretter et hjørne på en antikk speil
hvordan å bygge en cubby headboard
hvordan å reparere webbing stropper for en rotting sofa
hvordan å gi en kommode en fortvilet titt
hvordan du åpner en vegg for å bygge en bokhylle
Slik bestiller du møbler engros
køyeseng med skuff monteringsanvisning
hvordan re-cover en stol med skinn