hva er de typene desk møbler?

hva er de typene desk møbler?

Du trenger:
to stykker av 15-by-84-by-3/4-inch kryssfiner Mobiltelefoni. Framing kvadrat.
Justerbar sokkel spor med stifter.
Baufil.
Hammer.
Trelim.
4 stk av 28 1 /2 -by-15-by-3/4-inch kryssfiner.
8-penny finish negler.
Fuktig klut.
1 stykke 30-by-84-by-1/4-inch kryssfiner.
4-penny boks negler.
3/4-inch kryssfiner.

Enten du utformer et hjemmekontor eller en profesjonell kontor, vil et skrivebord trolig være det sentrale punktet i rommet. Med en så viktig rolle, er det viktig å velge riktig type pulten for det arbeidet som skal gjøres. Avhengig av type arbeid og mengden lagringsplass eller plass nødvendig, kan det være en viss skrivebord type som best passer dine behov.

Skrivebord

Et skrivebord ved første øyekast kan ligne på en spisestue bord, med ett unntak: skuffer. Denne typen desk har vanligvis 1-3 små skuffer øverst. En liten skuff i midten av bordet er nok til å gjøre det et skrivebord og ikke et spisebord. Det kan være låser på skuffene for personvernet. Vanligvis er disse pulter er for forfattere, arkitekter eller personer som arbeider i hovedsak på bordplaten, og ikke på en datamaskin, selv om bærbare fungerer bra her også. Skrivebordet har ikke et sted for ledninger og ikke har en plass til en stasjonær datamaskin tårn.

Computer resepsjon

Datamaskinen pulten er en pult laget spesielt med ideen om at en stasjonær datamaskin og dens tilbehør vil bli plassert på eller inni den. Skrivebordet også er laget for ivrige PC-bruker, som lagrer alt på datamaskinen, og har ikke mange papir filer eller papir elementer i det hele tatt. Av denne grunn er det ikke mange skuffer. Faktisk, mange PC pulter ikke har noen skuffer og er utstyrt med bare noen få hyller å holde følger elementer som en skanner eller en skriver. Vanligvis er det et flatt desktop for skjermen og en lavere hylle som er ment å holde datamaskinen tårnet. Denne avdelingen er ofte åpen, slik at maskinen ikke overopphetes, men det kan også ha en dør. Computer pulter er generelt små, med akkurat nok plass til en datamaskin på toppen.

Executive resepsjon

En executive pulten er en kombinasjon av et skrivebord og datamaskin desk. Skrivebordet er laget for noen som ikke noen datamaskin fungerer, men som også trenger lagringsplass for papir eller andre gjenstander. Den har en flat overflate, ofte med en liten skuff i front som en skrivepult. Det kan også ha et hull på baksiden av bordplaten for datamaskinen ledninger å gå gjennom med letthet. Det er ofte et tårn kupeen, men det er vanligvis følger med en skuff og et hull i ryggen for ledninger og luft til å gå gjennom. Det er vanligvis andre skuffer på motsatt side av tårnet for innlevering. Executive pulter er ofte rektangulære, ligner en vanlig skrivebord, men kan være L-formet eller C-formede lett passe inn i mange hjørner av et hjem eller kontor.

Resepsjon Hutch

En pult Hutch er en egen brikke av møbler som sitter på toppen av skrivebordet. Det er spesielt bra for skrivebord fordi den legger mer lagringsplass på toppen av skrivebordet med ekstra små hyller og skuffer. Hutches varierer i design. inkluderer noen skuffer, noen er to eller tre nivåer, og noen er bare hyller innen ett nivå. Resepsjon bur kan komme følger med et skrivebord og kan vanligvis fjernes lett hvis ønskelig.

Roll-Top resepsjon

A roll-top pulten er vanligvis en executive skrivebord med overskap, men inneholder likevel et annet element, en rull- toppen. Enkelt skrivebord kan også ha roll-top bur. Den roll-top er en trekkspill-lignende enhet som kan rulles ned fra toppen av overskap å dekke innholdet på toppen av skrivebordet, perfekt for rotete eller privat kontor arbeider. Siden bur inkluderer åpne hyller, den roll-top lett skjuler rotete bunker av papirer.

Sekretær resepsjon

En sekretær skrivebord ligner på et skrivebord med overskap, bortsett fra det flate skrivebordet vippes opp og ned. Den gode ting om denne typen skrivebordet er at det private og det er slank, noe som gjør det enkelt å bruke en bærbar PC og til å lukke alt ut av området når det ikke. Men fordi skrivebordet kaster opp, datamaskiner (annet enn bærbare datamaskiner) er ute av spørsmålet. Du må også huske å tømme pulten din før du brette den opp, av frykt for at avisene skal spre overalt inne.


Relaterte artikler


hvordan å velge riktig høyttalerstativ
asiatisk møbler stiler
hvordan å male en seng med en airbrush
hvordan å polstre skinn
hvordan du kan bygge din egen bærbare fleksibel romdeler
hvordan å sette sammen en myk ensidig waterbed
hvordan du velger en hvilestol
å lage en seng førervernet
hvordan du åpner en lagringsplass trinn krakk
hvor å fjerne overflødig teak olje