hva gjør jeg bruk for vanntett stuffing i utendørs møbler pute?

hva gjør jeg bruk for vanntett stuffing i utendørs møbler pute?

Utemøbler kan gjøres mye mer attraktive med tillegg av puter. Ved puter til utemøbler, er det viktig å vurdere effekten av regn og værforhold på materiale, samt eventuelle sikkerhet

Fiber Innhold

De fleste innendørs puter er fylt med en puffy, polyester fiber eller med skumgummi. Ingen av disse fyllstoff fungerer godt for utendørs puter. Skumgummi fungerer som en svamp, beholder fuktighet det kommer i kontakt med. Likeledes vil puffy polyester stuffing holde på fuktighet, og det er ikke fast nok til å holde opp til helårs bruk.

Godt Drenering

Se etter materiale som er nonabsorbent, eller som drenerer godt. Materialet bør være en polyester-blanding fiber som er vevd på en måte som vil være tett og fast, men likevel ikke-absorberende. Denne type filler kommer i blokker eller plater i stedet for poser fylt med fluff.

Mold Motstandsdyktig

Mold kan danne raskt i sparkel som ikke har rett drenering egenskaper. Ved kjøp av filler, se etter et produkt som vil motstå mold og mugg over lang tid.

Fireproof

Siden din utemiljø kan omfatte brann-groper eller lys, må du kontrollere at materialet har gått standard brann sikkerhetstester og er flammehemmende.

KFK

Noen av skum pute fyllstoff som er på markedet i dag kan inneholde KFK (klorfluorkarboner) eller kan frigi KFK under produksjonsprosessen. Dette er dårlig for jordens ozonlag. Hvis dette gjelder, du se etter produkter som er fri for KFK. Noen produkter er også resirkulerbare.


Relaterte artikler


hvor kan jeg kjøpe en billig minne skum madrass for en to-size seng?
hvordan du kan lage din egen bokhylle - trinn 3
stiler av vintage gyngestoler
hvor å fortelle hvis du kjøper fine møbler
typer føtter funnet på Chippendale stoler
seng retninger
hvordan bygge et barns loft bed
hvordan å bygge en hengende hylle
hvordan å opprettholde en pute toppen madrass
DIY: patio møbler