hvor å konvertere en dronning seng til en king size-seng

hvor å konvertere en dronning seng til en king size-seng

Konvertering en queen size-seng til en king size seng er en fin måte å spare penger og få en seng oppgradering på samme tid. En king size-seng i USA måler 76 inches med 80 inches, og en queen size-seng måler 60 inches med 80 inches. Dette betyr at det eneste du trenger å endre for å konvertere queen size-seng til en konge er bredden på hodegjerde og foten bord. Hvis sengen rammen er laget av tre, kan du klippe en ny hodegavl og fot bord for å utvide rammen

Du trenger:.
Målebånd.
Blyant.
To boards på omtrent 80 inches bredt, 12 inches høy og 1 cm dypt.
Seks til åtte 1 av 4 tommers styrene.
Jigsaw, bordsagen eller sirkelsag.
Elektrisk drill.
Åtte 2 1 /2 "# 10 treskruer (valgfritt).

Slik konverterer du en Queen Bed til en King Bed


en.
Fjern headboard og foten bord og ta noen ribber eller støtter kjører horisontalt over sengerammen.
to.
Mål punktene der hodegjerde og foten bord koble til sengen innlegg. I de fleste tre seng rammer, vil disse gli inn i et hakk i sengestolpen eller de vil bli boltet på plass. Hvis de beveger seg inn i et hakk, nøye måle høyde, bredde og dybde av hakk.
Tre.
Hvis du skyve hodegjerde i et hakk i posten, legger dybden på hakket (i inches) til 76 inches, dette er standard bredde for en king size-seng og din totalt vil bli lengden på hodegavl og fot bord
4
Bruke en. . bordsagen eller sirkelsag, klipp hodegjerde og fot bord til riktig lengde og høyde. Høyden bør være identisk med den tidligere hodegjerde og foten bord.
Fem.
Hvis sporet du skyve headboard inn er mindre enn styret du har valgt, må du å trimme slutten av brettet for å passe i sporet. Ved hjelp av blyanten, merk av dybde og diameter på groove. Kutt styret til størrelse med en stikksag eller bordsagen.
6.
Sand kantene av hodegavl og fot bord slik at de glir på plass jevnt. Om nødvendig, skru på plass ved hjelp av drill.
7.
Mål avstanden fra innsiden av en buffeten til den andre. Dette bør være litt under 76 inches, avhengig av dybden av buffeten. Klipp ribber til denne lengden og skru på plass ved hjelp av skruer eller bolter fra tidligere slats.


Relaterte artikler


hvordan å male en barnevogn for en mor
hvordan du rengjør mikrofiber skinnsofaer
typer Murphy senger
hvordan gjøre skjulte hylle braketter
hvordan bli kvitt gamle møbler
hvordan å reparere en tre dowel
ideer for shipping møbler
fransk land møbler stil
hvordan å søke etter en skinn benk med sidearmene
DIY: patio møbler