hvordan å bygge et hyllesystem

hvordan å bygge et hyllesystem

Hva gjør en hyllesystem en hyllesystem? Navnet på enheten innebærer hyller av noen type, men ordet "system" definerer det som kan brukes på mange måter. Personlig smak går inn i bygningen eget hyllesystem, så måler nøye og med justerbare sokkel vei til å gjøre ditt hyllesystem akkurat det du trenger. Justerbar sokkel spor gjør det mulig å flytte rundt på ting og endre systemet fra tid til annen. Det beste er at det er lett å installere

Du trenger:.
2 stk 15-by-84-by-3/4-inch kryssfiner.
Framing kvadrat.
Justerbar sokkel spor med stifter.
Baufil.
Hammer.
Trelim.
4 stk av 28 1 /2 -by-15-by-3/4-inch kryssfiner.
8-penny finish negler.
Fuktig klut.
1 stykke 30-by-84-by-1/4-inch kryssfiner.
4-penny boks negler.
3/4-inch kryssfiner.


en.
Sett 15-by-84-by-3/4-inch kryssfiner på et arbeidsbord. Mål fra den ene enden og gjøre merker på 3 /4, 29 1 /4, 30, 48, 48 3 /4 og 83 1 /4 inches. Sett rammer firkanten på merkene og trekke linjer på tvers av 15-tommers bredde av kryssfiner.
to.
Skjær fire justerbare sokkel spor på 16 inches og fire på 22 inches med en baufil. Legg merke til hullene i sporene mens klipping. De må matche for å installere hyller på dem. Hvis de har tall på dem, det store tall går til toppen av sporene.
Tre. Kontroller
merker en tomme fra foran og bak kantene av sidepieces. Plasser 16-tommers justerbar sokkel spor på merkene og holde dem 12 inches fra bunnen av sidepieces. Sikre dem til sidepieces med den medfølgende stifter.
fire.
Mål opp fra 48 3/4-inch mark og lage et merke på 12 inches. Sett bunnen av 22-tommers justerbar spor på disse merkene. Juster dem med 1-tommers merker gjort fra foran og bak kanter. Sikre dem med stifter.
Fem.
Påfør lim på 15-tommers kant av 28 1/2-by-15-by-3/4-inch kryssfiner. Plasser en på toppen, bunn og mellom linjene på sidepieces og fest dem til hverandre med 8-penny finish negler. Rydd opp det overskytende lim med en fuktig klut.
6.
Deretter kjøre en perle av lim i midten av kantene på sidepieces og hyller. Sett den 30-by-84-by-¼-tommers kryssfiner på den. Fest kryssfiner til hyllesystemet med 4-penny boks negler. Rydd opp det overskytende lim med en fuktig klut.
7.
Bestem rommet mellom justerbare spor og trekke 1/8-tommers. Skjær så mange hyller som ønsket til denne lengden fra 3/4-inch kryssfiner.

Tips og advarsler


 • Nail 3/4-inch flat mold til eksponerte kanter av kryssfiner å gi hylle en heltre utseende.
 • Ikke bruke en finish uten skikkelig ventilasjon.


 • Relaterte artikler


  Slik polish en skinnsofa
  hva slags hjul skal du bruke på strykejern stoler?
  Hvordan kvitte seg med gamle madrasser
  hvordan bygge hjemmekontor skap
  hvordan å kjøpe en smijern spisebord
  hvordan du justerer en fast luftmadrass
  hvordan tilstanden en humidor
  instruksjonene for å stokk en stol
  Bygningen pvc møbler
  Hvordan tar jeg maling av et tre seng ramme?