hvordan å dekorere skyggen boksen salongbord

hvordan å dekorere skyggen boksen salongbord

Dekorere en skygge boks salongbord trenger ikke å være vanskelig, men det krever en moderat mengde planlegging. Du og dine gjester vil bli som ser på dette stuebordet hver gang du har et sete, noe som gjør det viktig at du pynte den til sitt fulle potensial. Shadow boksene gir deg muligheten til å skape illusjoner, gjøre objekter på innsiden av dem vises som om de kommer mot betrakteren. Fotografier og suvenirer er vanlige skyggen boksen elementer som er enkle å dekorere med, og gi besøkende en ide om hva hjem, kjære hjem er til deg.

Du trenger:
Digital utskrifter av fotografier Mobiltelefoni. Suvenirer, pyntegjenstander.
Hot limpistol.
Limpistol køller.
Skum torg.


en.
Legg ut objektene du har tenkt å bruke i skyggen boksen for å finne ut hvor mange elementer du trenger for å fylle plassen.

2.
Lim en skum kvadrat til baksiden av hvert bilde du skal bruke, ikke større enn 1 /3 av størrelsen på bildet. Bruk limpistol for dette. Prøv å sentrere plassen å holde det blir synlig. La limet tørke i ett til to minutter.
tre.
Plasser bildene i skyggen boksen i henhold til oppsett plan. Skummet rutene vil gi bildene dine høyde og en skygge av sitt eget i displayet. Mens du bruker skum er valgfritt, det er en fin måte å gjøre bilder mer iøynefallende.
Fire.
Place andre pyntegjenstander og små suvenirer rundt bildene i skyggen boksen i henhold til oppsett plan . Souvenir skjeer, skjell og til og med billetter til arrangementer gjøre store samtale startere.

Tips og advarsler


 • Du kan legge en dråpe varmt lim på baksiden av hvert element , før den plasseres i skyggen boksen for å sikre det på plass. Dette kan forårsake skade på gjenstander, derimot, og bør bare gjøres i faste situasjoner.
 • Hot lim er farlig. Et varmt lim pistol bør kun brukes av voksne bort fra små barn.


 • Relaterte artikler


  hvordan er en flytende hylle bygget?
  den beste beanbag stolen fyllstoff
  Slik spray dye eller børste dye stoff møbler
  ottoman stiler
  hvordan du velger en god madrass for en tenåring
  hvordan å søke etter en skinn benk med sidearmene
  Slik restuff en sofa pute
  om Amish land møbler
  verktøy for å bygge logge senger
  hvordan du velger kurvmøbler