hvordan å demontere et biljardbord

hvordan å demontere et biljardbord

Biljard er antatt å ha blitt oppfunnet i Frankrike under det sekstende århundre, ifølge 1889 engelske Illustrated Magazine. Biljardbord har vært uendret siden minst tidlig på syttenhundretallet, selv om enkelte av materialer har endret seg. Siden skinnene, for eksempel, er ikke lenger fylt med bomull. Moderne bordene er laget av flere komponenter som, med de riktige verktøyene, kan bli demontert for transport eller langtidslagring

Du trenger:.
Stifte remover
. Tang.
Umbraconøkkel sett.
Pipenøkkel sett.
Flat-skrutrekker.


en.
Trekk ut stiftene som fester lommen nettingen til bordet med en stift remover. Bruk tang til å fjerne stifter som bryter av. Fjern lommer med Allen fastnøkkel til å angre Allen skruene i støtte parentes.
To.
Fjern boltene fra siden skinnene med pipenøkkel. På eldre tabeller boltene er tilgjengelig fra siden; nyere tabeller gi tilgang fra undersiden. Løft av sideskinnene fra bordet, eller skyv dem av hvis de holdes på plass av en utskåret groove.
tre.
Fjern stiftene som fester følte filten til bordplaten med stiften remover. Stiftene omslutter hele tabellen, og de er plassert langs nedre kant av skifer overflaten. Fjern filten fra skifer overflaten når alle stiftene er fjernet.
Fire.
Skru boltene som fester de skifer basen til bordet rammen med pipenøkkel. De tre skifer stykker kan være skrudd sammen. Hvis de er, ut skruene med en flat skrutrekker.
Fem.
Skyv den ene enden av skifer base borte fra sentrum, og løft det av bordet. Fjern den andre enden av skifer base, flyttet den i motsatt retning fra sentrum. Fjern sentrum hellen siste ved å løfte den, så bære den til den ene enden av bordet. Store senteret hellen på kant med de andre platene.
6.
Snu rammen opp ned og fjern beina med pipenøkkel å angre sikringsboltene. Løsne boltene som holder tverrbjelker som støtter skifer overflaten og fjern. Løsne bolter i hvert hjørne av tabellen rammen for å fullføre jobben.

Tips og advarsler


 • biljardbord skifer plater er veldig tunge. De krever to personer for å løfte mens en tredje person holder bordet på plass.
 • Fjern skifer platene fra den ene enden, så den andre, slik at midten skive til sist. Tabellen kan flip over hvis plater ikke fjernes på denne måten.


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne voks bygge opp på treverk
  hjemmelaget twin hodegjerder
  hvordan å reparere pvc stoff på en oppblåsbar seng
  hvordan å male antikk tre
  hvordan å reparere poly resin ferdige møbler
  ting å sette i et håp brystet
  hvordan å fullføre bart tre
  hvordan du installerer skap fangst
  hvordan å lage en Slipcover passe en sofa
  kan du bruke spiralfjærer for køyesenger?