hvordan å designe en brann gropen plan

hvordan å designe en brann gropen plan

Fire gropene er en populær funksjon i bakgårder over hele landet, gir utendørs samlingssteder gjennom hele året. Få mest mulig glede av en brann gropen krever nøye planlegging design og plassering i landskapet for å innlemme sittegrupper, sikkerhet og enkel tilgang. Design valg for utendørs brann groper inkluderer bærbare modeller og faste strukturer, drevet av enten naturgass eller tre, og varierer fra en enkel rock-kantet hull i bakken til prefabrikkerte metallkonstruksjoner og forseggjort stein ildsteder.

Du trenger:
målebånd
. Tegneblokk.
Blyant.


en.
Velg et område i landskapet bort fra trær og strukturer. Det er nødvendig å holde åpen flamme vekk fra bygninger og børste som kan antenne fra villfarne glør eller brennende gnister. Den Iowa City brannvesenet anbefaler å holde et bærbart ildsted minst 15 meter vekk fra enhver brennbar struktur, og sikkerheten avstanden øker til 25 meter for permanent groper og utendørs ildsteder.
To.
Lag en plantegning. Mål potensielle området for å sikre at det finnes også nok plass for ildsted og gir tilstrekkelig sikkerhet klaringer. Tegne ut en plan som omfatter bygninger, trær og gjerder kan bidra til å visualisere plasseringen av ildsted innenfor grensene av eiendom, og for å posisjonere brann gropen en sikker avstand fra bygninger.
Tre.

Bestem mellom en stasjonær struktur og en bærbar modell. Avhengig av landskap, budsjett og ferdigheter, kan plasseringen av ildsted forhåndsbestemme hvilken type ildsted som er riktig for din hage. Et permanent ildsted krever en dedikert plass i landskapet, og kan skape et fokus eller destinasjon punkt i gården. En liten bærbar modell gir mer fleksibilitet, slik at plassen til fleroppgavekjøring som uteplass i løpet av dagen og deretter forvandle seg til en varm og opplyst fristed som kvelden nærmer seg.
Fire.
Design med brannsikre materialer . Enten under eller over bakkenivå, linje omkretsen av et permanent ildsted med rock, stål eller betong belegningsstein. Unngå å bruke elva bergarter, noe som potensielt kan absorbere og felle fuktighet som kan eksplodere når de utsettes for høy varme. Spre et lag med grus rundt bålet gropen, eller legge til en uteplass med belegningsstein under en bærbar ild gropen, for å beskytte området rundt rømmer glørne.
Fem.
Ta med en sittegruppe i design. En komfortabel og innbydende brann gropen har rikelig med sitteplasser for gjester å sitte og slappe av. Betong og stein benker legge et sterkt design element, mens bærbare stoler og benker gjøre det enklere for gjestene å flytte nærmere eller vekk fra ilden.
6.
Vurder naturgass. Selv om et vedfyrt ildsted påkaller bilder av bål, mange kommuner begrense åpen brenning av tre branner. Fire gropene drevet av naturgass er like enkle å tenne som en gassgrill, og legger ikke ut så mye røyk som en vedovn. Lagt design inkluderer dekker gassen brenner med lag av dekorative småstein eller ramlet biter av herdet farget glass.

Tips og advarsler


 • Legg en brann-karakter skjermen dekke over ilden grav for å inneholde glør.
 • Brenn kun ren, krydret tre.
 • Hold et brannslukningsapparat eller hageslange nærliggende å slukke noen villfarne gnister og glør.
 • La aldri en brann uten tilsyn, og være sikker på å slukke bålet før du forlater området.
 • Sjekk med lokal planlegging og brann tjenestemenn for reguleringsplaner forskrifter og sikkerhetskrav før vi bygger eller kjøper en brann gropen.


 • Relaterte artikler


  tradisjonell møbeldesign
  Forskjellen mellom flettet & stokk
  hvordan å lage et hav glass eller stranden glass bordplate
  hjem byggeprosjekter for bokhyllene
  stiler av antikke slutten tabeller
  spisestue møbler stiler
  unike stiler av metall utemøbler
  minne skum: tre pounds vs four pounds
  hvordan å bygge en tre-kiste
  hvordan Refinish, flekker, og voks møbler