hvordan å drepe loppene i møbler

hvordan å drepe loppene i møbler

Lopper kan være små, men de kan forårsake et enormt problem hvis de hjemsøke hjemmet. En voksen hunn loppe kan legge opptil 400 egg i livet hennes, så disse små skadedyr kan invadere ditt hjem raskt. Ett sted som lopper liker å gjemme er i møbler, noe som gjør det vanskelig for deg å komme til bugs. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å bli kvitt loppene på møblene dine. Kiselgur er trygt for mennesker, men det spiser borte på lopper "exoskeletons og dreper dem. Oregano olje er en naturlig avskrekkende som holder skadedyr borte fra sofaer og stoler.

Du trenger:
Støvsuger med slange vedlegg
. Kiselgur.
1 kopp vann.
Sprayflaske.
2 dråper oregano olje.


en.
Fjern alle puter fra stoler og sofaer. Bruk slangen vedlegget å støvsuge alle sider av puter, så støvsuge sofaer og stoler. Få enden av slangen inn på alle sprekker og revner der loppene kan skjule. Fjern vakuum posen og forsegle det tett. Sett den i fryseren over natten, og kast den i et eksternt søppel kan i morgen.
to.
Spre kiselgur hele sofaer og stoler. Få pulveret inn i sprekkene før du setter putene igjen. Fordel pulveret over putene også. La kiselgur på møblene dine i minst en dag før støvsugingen det opp. Unngå å sitte på møblene før du suge opp pulveret.
Tre.
Hell en kopp vann i en tom sprayflaske og legg to dråper oregano olje i vannet. Sett på sprøyta og rist flasken for å blande innholdet. Spray en lett tåke av denne løsningen over møblene.

Tips og advarsler


 • Unn kjæledyret ditt mens behandling på møblene for å hindre en reinfestation.


 • Relaterte artikler


  kan du re-dye en skinnsofa?
  hvordan du gjenoppretter finish på vinyl patio møbler
  hvordan å sette sammen en queen size seng ramme
  diy innebygd i hyller veggseksjonen
  hvordan å lage en spisebordet mer stabil
  hvordan gjøre vanntett trekk til plenen møbler
  hvordan å bygge en flatskjerm-kabinett
  hvordan å reparere en skadet skinnsofa
  retninger for å bygge en seng fra veggen
  DIY: køyeseng planer