hvordan å lage en hjemmelaget skrivebord tabell

hvordan å lage en hjemmelaget skrivebord tabell

Desk tabeller er vanligvis mer enkle enn et skrivebord som har skuffer og hyller enheter, og er vanligvis laget av metall med et laminat topp-skolehuset versjonen uansett. Å gjøre en hjemmelaget skrivebord bord bør være litt mer spesiell. Bruk en fin tre for å styrke sin eleganse og enkelhet. Du trenger ikke å være ekspert for å gjøre dette skrivebordet, og du vil spare penger ved å gjøre det selv, heller enn å kjøpe en ferdig

trenger Du:
to tre stykker, 40 med 3 av 1 tomme.
To tre stykker, 20 med 3 med 1 tomme.
Gjæringssag.
Trelim.
Corner klemmer.
En tre plate, 42 av 22 av en tomme.
Blyant.
Drill.
Dowel stykker, 1 tomme lang, med ¼ tommers bredde.
Skruer.
4 tre planker, 28 med 3 av 3 tommer.
Sander.
Varnish /pensel.


en.
Gjæringsskjæring endene av 40-av-3 og 20-by-3 tommers tre stykker til en 45 graders vinkel. Ordne Mitered endene inn i hjørner for å danne tre stykker i en rektangulær ramme. Lim Mitered ender, klemme og la tørke.
To.
Center rammen på toppen av feil side av tre plate, og spore rundt rammen. Mark poeng som tilsvarer på både rammen kanten og skive med 5-tommers mellomrom.
Tre.
Bor et hull på hvert punkt merket, slik at det ¼-tommers bred, og ½ ;-tommers dypt, på både rammen og skive. Kvele dowel stykker i lim, deretter sette dem inn i hullene i dekket. Monter rammen over den utstikkende delen av pluggen. Spenn rammen ned på skive, som vil bli skrivebordet. La tørke.
Fire.
Bor et 1,5-tommers hull i mellom hvert sekund dowel punktet, gjennom rammen og inn i desktop-det skal kun gå ½-tommers inn skrivebordet. Skru rammen ned, for å feste rammen til skrivebordet. Fjern klemmene.
Fem.
Cut en 3-by-1-tommers boliger i to sider av utløpet av hvert tre planke, som er bena. Bruk gjæringssag å gjøre 1-tommers-dype kutt, tre inches fra den ene enden av plankene, på to sider. Gjør vertikale kutt langs planken slutten, til 1-tommers dypt og tre inches lang, kutte avfallstre. Det vil bli en 2-by-3-tommers-lange utstikket på enden av hvert ben.
6.
Monter dekselet slutten av bena i hjørnene av rammen, som er fortsatt opp-ned. Den utstikkende vil sitte rett inn i hjørnet, berøre undersiden av skrivebordet, med endene av huset flukt med sidene av rammen. Lim huset til rammen, må du kontrollere at bena er i rett vinkel, klemme og la tørke.
7.
Bor et 1,5-NCH hull i rammen fra hver side av benet utstikkende, deretter skru beina på rammen. Snu pulten, slik at det nå står på bena. Sand hele pulten tabellen, deretter bruke tre lag med lakk, etter den anbefalte tørketid.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en queen size vannseng
den beste måten å varme opp en garasje for et biljardbord
hvor kan jeg kjøpe en billig minne skum madrass for en to-size seng?
hvordan du kan designe ditt eget montert soverommet
hvordan gjøre en utenforstående vedovn
retninger på å gjøre en rund duk
hjem byggeprosjekter for bokhyllene
hvordan bygge en bambus seng ramme
hvordan bygge hyller og en benk
hvordan å lage en datamaskin desk ut av arkivskap