hvordan å lage en primitiv utendørs benk

hvordan å lage en primitiv utendørs benk

En benk kan være et stilig tilskudd til ethvert utemiljø. Avhengig av verktøy tilgjengelig og dyktig håndverker, kan benken også være et kunstverk. Cedar er en sterk tre som vil vare i mange år. Bruk av beis eller vannavstøtende konserveringsmidler vil sikre at sedertre ikke råtner mens gi treverket en fin finish på samme tid

Du trenger:.
Målebånd
Blyant.
Sirkelsag.
Sandpapir.
Beis eller vannavstøtende konserveringsmidler.
Superlim.
Fire 1/4-inch-thick 4-tommers skruer.
Drill.
Pensel.
3 kvartaler av sedertre.


en.
Bestem deg for et design basert på spesifikasjonene til den endelige plasseringen av benken. Mål hvor lenge benken skal være. Dette er en viktig måling, ettersom det vil avgjøre hvor godt benken vil passe i det stedet du velger. Anslå ønsket sittehøyde på benken, og notere det. De fleste benkene er ca 2 meter høy.
To.
Klipp sitteplasser planke av benken. Ved hjelp av en blokk av sedertre, måler ut dimensjonene tatt tidligere. Benken bør være mellom 3 til 6 meter lang og 2 meter bred (med mindre unike dimensjoner er ønskelig) og 2 inches tykke. Bruk en tabell så å kutte sedertre til disse dimensjonene. Sluttproduktet er sete delen av benken, og skal ligne et rektangel.
Tre.
Klipp bena på benken. Mål opp ønsket høyde på benken, vanligvis ca 2 meter. Ved hjelp av en blokk av sedertre, kutte veden så det er 2 fot (eller annen span) i høyde, 1 til 2 meter dybde /bredde (basert på bredden på setet) og 2 inches tykke. Gjenta denne prosessen med samme mål for den andre etappen av benken.
Fire.
Sand blokker av tre glatt. Monter veden inn i form av en benk. Plasser setet delen av benken på bakken, så det ligner et rektangel når man ser ned på den. Sett superlim langs kantene på benken som er lengst fra hverandre. Plasser beina på benken på toppen av setet slik at bena på linje med superlim, skaper denne formen: |__|. Press bena godt ned på setet delen og venter for dem å tørre.
fem.
Drill fire 1/4-inch-thick 4-tommers skruer i de fire hjørnene på setet delen av benken slik at de går gjennom til bena. Det er ikke nødvendig å forbore hull for skruer, siden bormaskin skal kunne enkelt gå gjennom sedertre. Skruene skal bores rett ned, det er ingen grunn til å vinkle dem. Ved hjelp av fire skruer sikrer at bena vil ikke slå på aksen av en eneste skrue, og også bidrar til å gjøre benken sikrere. Bruk en pensel til å bruke beis eller vannavstøtende konserveringsmiddel til skogs. Disse kan kjøpes i enhver jernvarehandel. Vent til treverket tørke.


Relaterte artikler


hvor å fjerne fettflekker fra Trex
hvordan du beskytter sofaen fra hunden hår og smuss
hvordan å reparere vann merker på møbler
hvordan å polstre en benk
årsaker til madrass knirker
hvordan du oppretter hodegjerder
hvordan å henge en baldakin på taket
king seng monteringsanvisning
Tabellen møbler prosjekter
hvordan å skaffe en seng for oppbevaring under