hvordan å lage en tuffted headboard

hvordan å lage en tuffted headboard

Tuftede hodegjerder er den ultimate luksus seng tilbehør. Deres cushiony, knappet-ansikter ser elegant og innbydende på toppen av en seng. Som de fleste ting luksus, kommer et kommersielt laget tuftet hodegjerde til en pris, og ikke engang tenke på en tilpasset gjort en hvis penger er et problem. Men hvorfor ville du trenger å når du gjør dine egne er ikke så stor jobb? Du trenger ikke å ta møbeltrekk lekse å lage en tufted headboard. Hvis du vet hvordan å sy i en knapp, og bruker en stift pistol, så har du ingen problemer.

Du trenger:
Kryssfinér ark, 40 x 30 med 1 tomme
. Målestokk /målebånd.
Blyant.
Drill.
Møbeltapetsering nål.
Hypoallergeniske skum, 40 x 30 med 1 tomme.
Spray lim.
Vatt, 50 av 40 inches.
Stifte pistol.
Saks.
Heavy stoff, 50 av 40 inches.
Hammer.
Møbeltapetsering tråden.
Dekket knapper.


en.
Del kryssfiner ark i tre etapper langs den 30-tommers side, styrte en linje hvert tiende inches. Del 40-tommers side i fem, herskende en linje hver åttende inches. Korset-poeng av linjene vil være steder hvor knappene går. Bor et hull gjennom hver enkelt, bare brede nok til å passe på møbeltrekk nålen gjennom. Disse headboard dimensjonene passer en standard twin-size seng, så juster om nødvendig.
To.
Spray hele overflaten av den ene siden av kryssfiner med lim, så lå det skum på toppen med kantene flush.
tre.
Legg ut din vatt. Da senteret i kryssfiner, skum side ned, over vatt. Dra i sidene på vatt opp og over ryggen av kryssfiner, stifting på plass omtrent en tomme fra kanten av kryssfiner. Arbeid fra midten av sidene utover, vekselvis sider med hvert par stifter for en enda trekk i vatt. Skjær av overskytende.
Fire.
Legg ut ditt stoff, feil side opp. Da senteret i kryssfiner, batting side ned, over stoffet. Stift stoffet til baksiden av kryssfiner på samme måte som du gjorde vatt, sjekker etter de første par stifter at stoffet sitter rett før du fortsetter med stifting. Trim overflødig stoff ut på baksiden.
Fem.
Hammer i en stift halvveis i, foruten hver boret knapphull på baksiden av kryssfiner.
6.
Double-tråden din møbeltrekk nål, binde enden av tråden til den halve hamret stift. Stikk nålen gjennom hullet og ut i ansiktet av stoff headboard-Pass på at nålen er rett. Tre på knappen gjennom vridd, skyv nålen tilbake gjennom stoff, vatt og skum, og ut boret hull igjen.
7.
Dra tråden tett bakover, så at knappen skaper en depresjon i stoff og skum. Når knappen er på den dybden du ønsker det, feste enden av tråden til stiften, og pass på å holde spenningen på tråden. Hammer i stiften hele veien, og deretter sette et par stifter over tråden for godt mål.
8.
Gjenta med resten av dekket knapper og knapphull til alle av dem er festet, og tuftede headboard er fullført.


Relaterte artikler


karakteristikker av valnøtt tre møbler
den best rangerte møbler-omlakkering produkter
hvordan de skal beskytte møbler i oppbevaring
hva er sjøgress møbler?
hvordan å lappe en vannseng madrass
hvordan du bruker funksjonene på hon kontorstoler
hvor å fastsette en støyende caster hjulet
hvordan du rengjør en skinnsofa med aniline dye
Slik ramme kjøkken skap
Hvordan tar jeg maling av et tre seng ramme?