hvordan å lappe en rift i en hvit lær sofa

hvordan å lappe en rift i en hvit lær sofa

Leatherette viser til et materiale som ser og føles ut som skinn men er faktisk et menneskeskapt produkt som består av plast (eller papir) og klut. Det er lettere å ta vare på enn møbeltrekk, som du kan bare tørke det rent heller enn kjøp spesialitet rengjøringsmidler. Det er også brannhemmende. Enkelte bilprodusenter bruker kunstlær, selv om mange anser det å være en nedgradering fra skinn. Som de fleste materialer, er det ikke ødelegges. Du bør imidlertid være i stand til å fikse de fleste tårene selv

trenger Du:
Vinyl reparasjonssett med varme jern.
Papir plate.


en.
Bruk spatelen forutsatt, kombinere ingrediensene i vinyl reparasjonssett i henhold til produsentens anvisninger.
To.

Legg hvit pigmentering til blandingen om nødvendig. For noen kits, vil blandingen allerede være hvitt, med andre kits du må legge litt pigment i henhold til instruksjonene på produktets pakken. Plasser kantene av rive, slik at de er flate.
Tre.
Smear blandingen over tåre. Trykk den medfølgende korning papiret over det angitte området. Plasser varme jern fra settet på toppen av korning papir. Dette vil bidra til materialet stivne og stivner, danner et bånd mellom de to sidene av rip.
Fire.
Fjern varme jern og skrelle av korning papir. La området for å sette i et par timer. Test området med fingeren før sitter på den. Du vil ha fikset tåre, men området vil fortsatt være skjør.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en samling tabell
Bygningen pvc møbler
hvor å fjerne maling fra wicker
hvordan å male bart tre møbler
hvordan å designe en brann gropen plan
hvordan sette sammen Murphy senger
hvor å endre en bordplate skuff
hvordan å male en jenter soveromsmøbler
hvor å fjerne mugg og jordslag fra antikke møbler
stilige headboard ideer