hvordan å prute på møbler

hvordan å prute på møbler

Med en vaklende økonomi, er det enklere enn noensinne å prute på møbler, selv ved swankiest av butikker. Og la oss innse det: de fleste mennesker elsker å få en god avtale. Shoppers se etter salg elementer, rabatterte varer eller varer som selges i bulk. Når det gjelder møbler shopping, får en god avtale er avgjørende fordi nye møbler er dyrt. De fleste store eiere og salg ol vil jobbe med kunder som røverkjøp fordi de ikke ønsker å miste et salg. Husk også at møbler merket opp, så det er rom for den kunnskapsrike shopper å prute.

Du trenger:
Avis


en
Look over møblene for feilene som rips, tårer, sprekker eller misfarging. . . Så spør ekspeditøren om prisen er omsettelig. Hvis han eller hun sier nei, be om å få snakke med sjefen. Vær trygg, vises ikke sjenert eller engstelig når forhandlinger. Være profesjonell, vennlig og høflig. Se den selger eller leder direkte i øyet når vi snakker, og påpeke eventuelle feil på møblene. Deretter be om en redusert pris.
To.
Prøv innkjøp showroom vise møbler til en rabattert pris. Mesteparten av tiden, er showroom møbler for visning formål. Spør sjefen om han eller hun ville være villig til å selge deg utstillingslokale møbler til en redusert pris. Du kan klare å komme opp i 40 til 50 prosent rabatt på displayet møbler, spesielt hvis møblene er øyeblikk utsolgt.
Tre.
Gjør din forskning før du kjøper møbler. Sjekk andre forhandlere i området som selger samme merke eller type møbler og være forberedt på å foreta en sammenligning av priser om salget klokkeren eller manager vil ikke rikke. Vær høflig og aldri ta det personlig dersom et salg kontorist eller leder foreslår du går til en annen butikk i stedet. Ikke bry pruting hvis ekspeditøren eller leder vedtar en vanskelig holdning. I stedet, gå et annet sted og prøve lykken.
Fire.
Be personen bak kassen for kuponger på møbler og når salget finner sted. Bare spørsmålet bare kan gyte en attraktiv salgspris.
Fem.
Shop for møbler til en Bruktbutikk. Dette er den enkleste måten å prute på møbler fordi møblene er gamle eller benyttes og Bruktbutikk selger ikke møblene som en forhandler. Prisen vanligvis bestemmes av et bestemt beløp for spesielle møbler, ikke merket. Noen steder kan overcharge om de selger over gjennomsnittet brukte møbler. Bruk denne muligheten til å "banke dem ned" på pris, nevne at møblene er overpriset for brukte møbler.


Relaterte artikler


Slik gull leaf møbler
retninger for antikke speil etterbehandling
hvordan du gjenoppretter et hjørne på en antikk speil
Slik Slipcover en spisestue stol
ideer for å male en gammel kommode
hvordan gjøre trebord
stiler av sedertre kister
funky måter å dekorere gamle tre bord og møbler
hvordan du rengjør metall patio møbler
hvordan å lage en vin fat tabell