hvordan å skifte en bestefar klokke suspensjon våren

hvordan å skifte en bestefar klokke suspensjon våren

Bestefar klokke fjæring fjærer er utformet for å støtte pendelen på klokken mens du lar den nødvendig bevegelsesfrihet det krever å fungere ordentlig. Suspensjon fjærer er laget av en kombinasjon av tynne strimler av herdet stål med messing krage i hver ende og kommer i en rekke størrelser. På grunn av sin konstruksjon av tynne stål, fjærer suspensjon kan bli skadet når pendelen fjernes eller erstattes uten at riktig behandling blir tatt. Imidlertid kan bestefarsklokke opphengsfjærer bli erstattet av klokken eieren i en time med et minimum av verktøy.

Du trenger:
Clean bomullsklut
. Maskeringstape.
Marker penn.
Kombinasjon tang.
Needle-nese tang.
Nytt understell våren.
Round tannpirker.


en.
Åpne frontpanelet døren til bestefar klokken for å få tilgang til klokke vekter og pendelen.
To.

Stopp pendelen hvis den er i bevegelse ved å plassere hånden i veien for pendelen bob mens du holder en myk bomullsklut. Kulen er den store runde platen-formede vekt på den nedre delen av pendelen.
tre.
Fjern vekten beholdere med en myk bomullsklut. Mark hver vekt beholderen som den er fjernet i henhold til sin stilling som "R" for høyre side, "M" for middels og "L" for venstre side. Plasser en liten bit av maskeringsteip med disse merkene på bunnen av hver canister.
Fire.
Fjern pendelen fra suspensjon stangen ved å forsiktig løfte det opp og frem mot fronten av sak. Om nødvendig, åpne en side panel eller se gjennom en side glasspanel å observere pendelen kroken og suspensjon stangen til å bedre forstå metoden for fjerning.
fem.
Access suspensjonen stang og våren fra enten avtakbare sidepaneler av bestefar klokken saken eller ved å fjerne panser (eller krone) på klokken saken. Luer og kronene er løftet ned fra den saken eller skled av fra fronten av klokken.
6.
Fjern suspensjon stang fra suspensjon våren ved å løfte stangen opp og ut fra krok pinner som ligger på hver side av suspensjonen vårens lavere krage. La stangen hvile i salen av ankeret arm eller krykke som det er referert til på eldre klokker den passerer gjennom etter å fjerne den fra våren.
7.
Fjern tommelskruen som sikrer at suspensjonen våren til suspensjon innlegget. Om nødvendig, løsne fingerskruen med kombinasjonen tang. Slå i mot klokka for å fjerne tommelskruen. Hvis suspensjonen våren er festet til innlegget med en kile pin, fjerne pin med nålen-nese tang.
8.
Fjern suspensjon våren fra suspensjon innlegget.

9.
Installer den nye fjæringen våren til suspensjonen innlegget og linje opp skruen eller pin hull av suspensjon våren krage med innlegget hullene ved å sette inn en runde tannpirker gjennom post og gjennom våren kragen.
10.
Installer suspensjon våren fingerskruen eller pin inn suspensjonen innlegget.
11.
Installer suspensjonen stanga på kroken pins av suspensjon våren kragen ved å løfte den opp over kroken pins og deretter ned til den er helt på plass. Pass på å ikke bruke for mye press på suspensjon våren.
12.
Bytt panser eller kronen om det var nødvendig å fjerne dem for tilgang.
13.
Installer pendelen ved å heve pendelen stangen kroken over pinnene av suspensjon stangen og forsiktig la den sete. Utføre denne oppgaven med forsiktighet for å unngå å skade nytt understell våren. Bruk bomull klut for å unngå kontakt med noen messing del av pendelen.
14.
Installer vekten beholdere i henhold til posisjonen der de ble fjernet. "R" går på høyre side, "M" i midten og "L" på venstre side. Håndter alle messing med en myk bomullsklut.
15.
Sett pendelen i bevegelse ved å flytte pendelen bob på hver side av bestefar klokken saken og slippe den.
16.
Lukk alle panel dører på bestefar klokken saken.

Tips og advarsler


 • Vær sikker på at utskifting våren er nøyaktig samme størrelse som den gamle våren. Sammenlign det på en mal hvis den skal bestilles online, eller ta det med til din lokale klokke butikken for sammenligning.
 • Ikke på noen måte vri eller forvrenge den nye våren når du installerer pendelen.


 • Relaterte artikler


  møbler ideer for et spill room
  hvordan å bygge en meditasjon benk
  hvordan bygge en datamaskin desk på et budsjett
  hjemmelaget metal arbeidet sveising bord og benker
  hvor å fjerne hårfarge flekker fra møbler
  Slik restuff spisestue stoler
  hvordan du justerer en fast luftmadrass
  hvordan du kan lage din egen reversible futon dekke
  hvordan bruke rein gevir for huset
  Slik Refinish en gull tone metall rack