hvordan bygge en pult fra en dør

hvordan bygge en pult fra en dør

Butikk-kjøpte pulter er ofte svært dyre, spesielt hvis du er i markedet for et skrivebord med masse overflate plass. Lage ditt eget skrivebord er en mer økonomisk løsning. Hvis du bruker en hul-interiør dør, kan du opprette en stor pult, for en mye lavere kostnad enn et kommersielt laget en av sammenlignbar størrelse. Det er mange måter å slå en dør til et skrivebord, men en av de mest plass-savvy er å bruke arkivskap i stedet for ben, og gir deg en lett-å-bygge, funksjonelle skrivebord på kort tid

trenger du. :
Standard dør, 80-by-32 inches.
Sander.
Varnish (valgfritt).
Maling børste (ekstrautstyr).
2 arkivskap, 30-by-20 inches, 28 inches høy.
16 tre planker, fem-by-1-by-1 tomme.
Gjæringssag.
Trelim.
Drill.
Skruer.


en.
Sand en standard størrelse (80-for-32 inches) døren grundig. Hvis det er noen hardware på døren, for eksempel hengsler eller dørhåndtak, fjerner du den før sliping. Dull noen skarpe kanter, spesielt på siden øremerket foran skrivebordet. Varnish døren, om ønskelig, så la tørke.
to.
kjøpe to arkivskap, 30-by-20 inches og 20 inches høy. Plasser arkivskap 78 inches hverandre og plassere døren på toppen av dem, med riktig side opp. Center døra-det bør være en tomme overlapping på sidene, foran og bak på skap. Når i posisjon, spore hjørnet posisjoner i diskene på undersiden av døren med en blyant,. . Det skal være åtte hjørner trekkes på undersiden av døren
3
Hvis det er et hull i døren for et dørhåndtak, konvertere den til et hull for ledninger og kabler til å gå gjennom. Posisjon som en del av døren på baksiden kanten av pulten.
Fire.
Gjæringsskjæring hver ende av 16 5-for-en-tommers tre planker til en 45-graders vinkel. Montere dem inn i åtte hjørnet rammer, med Mitered endene matchende å danne hjørnet. Plassere dem i rett vinkel, deretter limes sammen og la det tørke.
Fem.
Legg døra feil-siden opp, med den penciled-i hjørnene vendt oppover. Plasser hvert tre hjørne ramme på utsiden av sporet linjene, slik at skapene passer perfekt mellom hjørnet rammer. Lim hjørnet rammene på plass. Så skru dem på plass med en drill.
6.
Sett døren tilbake på toppen av skap, med hjørnet rammene holder skap sikkert på plass. Døren skrivebord, med praktiske skap, er nå fullført.


Relaterte artikler


hensikten med en minne skum topper
hvordan å polstre en fotskammel med skinn
hvordan bygge en enkel kjøkkenbord
hvordan bygge upholstered hodegjerder
hvordan du rengjør mold på vinyl møbler
peis bokhylle ideer
hvordan bygge en enkel tv skap med åpne hyller
Slik Refinish en gull tone metall rack
hvordan å lage en pult ut av et skap
hvordan du rengjør microsuede