hvordan bygge en tre kjøkkenøy

hvordan bygge en tre kjøkkenøy

Det finnes mange forskjellige typer kjøkken øyer, fra i-bygget modeller komplett med stikkontakter, komfyr topper og til og med kjøkkenvasken, til den tradisjonelle landlige de som hark tilbake til opprinnelsen til kjøkkenet øyer som hovedperson i engelsk, provençalske eller toskanske landet kjøkken. En butikk-kjøpte, eller laget på bestilling av tre kjøkkenøy vil sette deg tilbake en pen penny, så frels deg selv en bunt og bygge din egen

Du trenger:.
4 tre planker, 30 med 3 med 2 inches.
4 tre planker, 20 av tre med 2 inches.
Plane.
Gjæringssag.
Trelim.
Corner klemmer.
Drill.
Skruer.
En tre plate, 28 på 18 etter 2 inches.
4 tre planker 33 med 3 med 2 inches.
Meisel.
En tre plate, 32 av 22 etter 2 inches.
Wood kitt.
Sander.
Varnish /pensel.


en.
Ta to hver av de 30-by-3 og 20-by-3 tommers planker og fly en rabatt i kanten to inches dyp og en tomme bredt. Du må gå over rabatten i lange, jevne feier med flyet for å oppnå ønsket kuttet.
to.
Gjæringsskjæring endene av alle de 30-med 3-og 20-av-3 tommers planker i en 45 graders vinkel ved hjelp av sirkel-/gjæringssagen.
3 .
Monter plankene i en rektangulær ramme, de med falset kant danner en ramme; rabatt kanten på innsiden kanten av rammen. Den Mitered ender danner hjørnene i rett vinkel. Påfør trelim mellom Mitered ender, klemme med hjørnet klemmer og la tørke.
Fire.
Bor et hull gjennom midten av hvert limt felles fra 30-tommers side av rammene , deretter skru rammer sammen ved hjelp av pre-boret hull. Fjern klemmene.
Fem.
Plasser 28-tommers skive i rammen med falset indre kanten-det vil passe perfekt inne. Pre-bore hull fem inches gjennom toppen av platen inn i falset kant. Løft skive, søke trelim langs rabatt, erstatte skive og skru ned. Dette er din kjøkkenøy sokkel.
6.
Klipp en 1-tommers dypt og tre inches bredt boliger i endene av alle de 33 tommers planker, som blir bena. På den motsatte enden av plankene, kuttet en annen bolig i samme dimensjoner, men gjøre det 5 inches fra enden av plankene, snarere enn flukt med enden av plankene som de første husene.
7.
meisel ut avfall-trevirke fra mellom huset kutt, så du har rene, 3-by-1 tomme hus, to på hvert ben.
8.
Legg to rammer på sin 30-tommers side, vertikalt. Monter boliger som er 5 inches fra slutten av bena over kanten av sokkelen rammen. Monter boliger som er i flukt med endene av beina over kanten av den tomme rammen. Sett to bein på på denne måten, samkjøre dem med endene av rammer, slik at rammene er i rett vinkel til beina.
9.
Pre-bore et hull som går mellom beina og rammer, løft beina, bruke lim, og skru beina ned. Snu hele strukturen over, posisjon de andre to ben og legger dem som du gjorde de to første. Stå på kjøkkenet øya oppreist, på sin nye ben.
10.
Plasser 32-av-22 steinhelle over toppen av kjøkkenet øya, sentrert over den tomme rammen-det bør være en 2-tommers overheng på alle sider. Pre-bore hull hver 10 tommer gjennom toppen av skive i rammen, så lim og skru på plass. .
11
Fyll alle skruehullene med tre kitt, la tørke. Sand de tre kjøkkenøy, deretter bruker tre lag med lakk, etter fabrikantens anbefalte tørketid mellom strøkene.


Relaterte artikler


Slik Trekke en uncushioned spisestue stol med stoff
hvordan du rengjør terrasse av tre møbler
hvordan å sammenligne justerbar seng priser
DIY beadboard headboard
hvordan å sette sammen et metall seng ramme med knapper
hvordan størrelsen glass bordplater til baser
Slik beskytter treet-malt bordplater
hvordan du gjenoppretter teak hagemøbler
stiler av franske møbler
hvordan å bygge en kube hylle