hvordan bygge en tre lagring sete

hvordan bygge en tre lagring sete

Å bo i et lite hus eller leilighet kan bety å leve med svært begrenset lagringsplass. Kombiner mote og funksjon ved å legge til lagringsplass i felles husholdning objekter slik som sitteplasser. Wooden lagring seter kan gjøres for å passe inn i enhver plass og kan brukes til å holde de fleste små gjenstander. Best av alt, er den ekstra lagringsplass helt skjult for dine gjester

Du trenger:.
Birch kryssfiner
. Målebånd.
Bordsirkelsag.
Trelim.
Spikerpistol.
1-1/4 tommers snekring negler.
3 /8 tommer bjørk stykker.
Sandpapir.
Paint.
Pensel.
19 tommers puteinnlegget.
Stoff i ønsket farge.
Saks.
Staples.
Stifte pistol.
Saks.


en.
Kutt kryssfiner ned til størrelse for å tjene som ramme for tre lagring sete. Mål og kutt hver brikke til følgende dimensjoner med bordsirkelsag. Skjær fire rektangulære stykker som er 16 og 1 /4 inches med 15 og 1 /4 inches for sidene. Klipp ut en firkant stykke som måler 17 inches med 17 inches. Skjær et annet kvadrat som måler 19 inches med 19 inches. Skjær tredjedel firkant som er 15 og 1 /4 inches med 15 og 1 /4 inches.
To.
Klipp 3/8-inch bjørk stykker ned til størrelse for å tjene som trim for de tre lagring setet. Mål og kutt hver brikke til følgende dimensjoner med bordet ditt så: Kutt åtte stykker som er 2 inches med 13 inches, kutte fire stykker som er 2 inches med 16 inches og kuttet fire strimler som er 2 og 3 /8 inches med 16 inches.
tre.
Koble til sidestykkene. Start med to 16 og 1 /4 inches med 15 og 1 /4 inches stykker. Form en 90 graders vinkel med de to rektangler. Påfør et tynt perle av trelim til felles, og trykk de to delene sammen. Bruk spikerpistol til å sikre de to brikkene på plass. Fortsett denne prosessen til du har opprettet din boksen. Når du fester de neste to sidene, plassere dem slik at den lange kanten overlapper brikken du legger til. Når du er ferdig boksen skal måle 17 inches med 17 inches.
Fire.
Fest bunnen til lagring setet. Lim og spikre den 17-tommers torget på plass. Kontroller at nederste brettet er i flukt med hver av sidene før sikre det på plass.
fem.
Fest bjørk trim til lagringskortet sete. Skinnene skal være festet horisontalt og Stiles skal festes vertikalt. Lim og spikre de 2 inches med 13 inches bjørk brikker på plass langs skinnene. Lim og spikre de 2 inches med 16 inches brikker langs venstre side Stiles. Lim og spikre de 2 og 3 /8 inches med 16 inches brikker langs høyre Stiles. Den høyre-side trim er bredere, slik at det vil dekke venstre Stile på tilstøtende sider.
6.
Monter toppstykket. Plasser 15 og en 1/4-tommers torg i sentrum av den 19-tommers firkant. Lim og spikre den øverste brikken på plass.
7.
Sand hele overflaten av prosjektet til den er helt glatt.
8.
Maling i boksen i ønsket farge. La malingen tørke helt før du flytter på, som skulle ta cirka 48 timer.
9.
Avslutt tre lagring sete. Klipp stoffet som du har valgt ned til størrelse. For å dekke setet helt, er det best å klippe stoffet litt større enn setet, omtrent en 23 tommers med 23 tommers torget. Plasser puteinnlegget på toppen av lagringsplass setet. Pakk puteinnlegget og toppen av setet i stoffet. Sikre stoff ved å stifte den på plass på undersiden av toppen. Skjær vekk overflødig med saks.

Tips og advarsler


 • Legg hjulene til bunnen av tre lagringsplass seter å gjøre setet bevegelig.


 • Relaterte artikler


  hvordan å konstruere en runde ottoman
  c-frame køyeseng instruksjoner
  forskjellen mellom en divan cover og en sengeteppe
  hvordan å henge en hengekøye stol med en fotplate
  hvordan å reparere en velge komfort
  queen size madrass ramme instruksjoner
  hvordan gjøre nye møbler ser gammel
  hvordan å male gamle møbler
  patio møbler og fontener
  hva er den beste måten å rense urinen ut av en madrass?