hvordan bygge et vindu sete med bokhyller

hvordan bygge et vindu sete med bokhyller

Bygge et vindu sete komplett med bokhyller kan høres ut som en skremmende oppgave-something best overlates til en profesjonell. Men hvis du tenker utenfor boksen for et øyeblikk og utnytte resirkulert kjøkkenskap og forhåndslagde bokhyller, blir oppgaven mye enklere. Mange kjøkken Outfitters har store forsyninger av kjøkken skap som har blitt dratt ut av kjøkken som blir ombygd, og de selger dem billig eller gi dem bort. Bokhyller også er lett å plukke opp på sparsommelighet butikker, men sørg for at alt du kjøper er strukturelt lyd.

Du trenger:
18 to-by-fire planker, 16 inches lang
. Trelim.
3 kjøkken skap, 30 med 30 av 20 inches.
Band klemme.
Drill.
Skruer.
En kryssfiner plate, 60 x 30 med 1 tomme.
Wood kitt.
Sandpapir.
Varnish.
2 bokhyller, 30 med 60 inches.


en.
Lim de to-by-fire planker på innsiden av veggene i skap til å fungere som plugger. Hvert skap bør ha ett anker langs den øvre og nedre kant av alle sidene, bortsett fra døren. La tørke.
To.
Line opp skap slik at de er i flukt, og dørene er alle vendt i samme retning. Plasser trelim på utsiden av den midterste skapet. Trykk på skap sammen og bruke bandet klemmen. La tørke
3
Bor hull gjennom siden ankere av midten kabinettet inn i ankere på side skap. . En på hver ende av ankeret. Skru dem sammen, danner en svært sikker base for vindusplass.
Fire.
Plasser setet toppen på toppen av alle tre skap, i flukt med sidene. Bor et hull gjennom toppen av kryssfiner, på midten, inn i toppen ankere av kabinettene. Skru kryssfiner ned. Fyll skruehullene med tre kitt, la tørke. Sand og lakk din kryssfinér sete toppen;. . La tørke
5
Plasser vindusplassen under vinduet, skru setet inn i veggene gjennom anker inne i skapene, du kan ha å fjerne noen Fasader å gjøre setet sitter flush med veggen, avhengig av ditt hus design.
6.
Plasser de to bokhyllene på hver ende av vinduet setet slik at ryggen av bokhyller vender mot hverandre og skape en krok for vindusplassen. Bor to hull gjennom baksiden av bokhyllen til ankere på siden skap. Skru på plass. Bor et hull hver 10 inches gjennom siden av bokhyllen som berører veggen, deretter skru bokhyllen inn i veggen.

Tips og advarsler


 • Gi hele strukturen et lag med maling for å binde alle elementene sammen.
 • ryggen av bokhyller kan gjøres om til ryggstøtte ved å legge puter.
 • Endre dimensjonene på bokhyllen vindusplassen avhengig skapene og bokhyller du finner.


 • Relaterte artikler


  hvor å fjerne grønnalger fra en utendørs swing som har farget stoff
  velge en madrass
  hvordan du kan lage dine egne moderne salongbord modeller
  allergen encasings for madrasser
  hvor å konvertere en kommode i et toalettbord
  DIY hage tabeller
  diy sammenleggbare arbeidsbord
  hvordan lakk et trebord
  bed størrelser: queen versus full
  Slik finner madrasser av beste kvalitet