hvordan bygge utendørs tre stoler

hvordan bygge utendørs tre stoler

Patio stoler er en flott følgesvenn til utendørs moro i sommer. Imidlertid er mange patio stoler laget av plast eller metall og strukket stoff og passer ikke inn i den utendørs innredning av uteplassen. Wooden cedar stoler kan gi den nødvendige sitteplasser og legge til den generelle utseendet på terrassen samtidig. Ved å bruke sedertre plater som allerede er kuttet til bredde, kan denne stolen gjøres i en helg og sist for sesongene framover

Du trenger:.
u00BE x 3 u00BD tommers sedertre
u00BE x. 2 5 /8 tommer sedertre.
¾ x ¾ tommer sedertre.
¾ x 2 tommer sedertre.
Drill.
Jigsaw.
Skill så.
1 ¼-tommers skruer.
Lim.
Klemmer.
L-braketter.
Målebånd.


en.
Skjær ut fire ben i ¾ x 3 tommer ½ sedertre biter. Bena skal være 24 ¼ inches lenge de vil også tjene som armlene støtter.
To.
Skjær de to armlener fra ¾ x 3 ½ tommers sedertre stykker. Hvert armlene skal måle 20 inches lang.
tre.
Cut armlenet støtter fra ¾ x 2 5 /8 tommer sedertre stykker. Fire arm resten støtter vil være nødvendig, som hver måler 10 inches lang. Om ønskelig, hviler armen kan gjøres litt mer dekorative ved å skjære en kurve eller et mønster inn i den nedre delen av armlenet støtte. For å gjøre dette, spore ønsket mønster på et solid stykke papp og klipp ut mønsteret. Plasser mønster på en av en av armlenet støtter og spore mønsteret på støtte. Bruk en stikksag til å skjære mønsteret.
fire.
Mål og merk midtpunktet på toppen av hvert ben stykke. Plasser midten av armlenet støtte over midten merket på beinet. Sørg for at toppen av armlenet støtten er i flukt med toppen av benet.
Fem.
Fest armlenet støtten på plass ved hjelp av trelim og klemmer. Fullfør dette trinnet for hvert av bena.
6.
Fest armlenet støtter til beina med 1 ¼-tommers skruer. Fullfør dette trinnet for hvert av bena.
7.
Plasser armlenet bitene på fremre benet. La armlenet å utvide forbi fremre benet på stol ved en tomme. Innsiden av armlenet skal være i flukt med innsiden av beinet. Bruk lim og klemmer til å holde armlenet på plass. Gjenta dette trinnet med armlene og forfoten støtte til den andre siden av stolen.
8.
Plasser den bakre delen av stolen flush med innsiden og bakkant av armlenet. Bruk lim og klemmer til å holde armlenet på plass. Gjenta denne prosedyren for de bakre beinet på den andre siden av stolen.
9.
Bruk drill til å fullføre sikre armlenene til beina og armlene støtter ved å bore skruer diagonalt gjennom den siden av bena og på undersiden av armen hviler.
10.

Klipp siden stykker av setet boksen fra 3 /4 x 3 ½ tommers sedertre stykker til en lengde på 19 inches. Skjær foran og bak deler av setet boksen fra den 3 /4 x 3 ½ tommers sedertre stykker til en lengde på 17 ½ inches.
11.
Bruk L-braketter på innsiden av setet rammen til å feste foran og på siden sete stykker sammen. To L-braketter per hjørnet bør brukes.
12.
Legg beinet forsamlingene flatt på bakken. Mål og merk 9 inches ned på beinet fra toppen av armlenet. Gjenta dette på hvert av bena.
13.
Plasser setet boksen slik den øverste kanten av setet boksen ligger i nivå med 9-tommers merke på beina. Bruk lim og klemmer til å holde setet boksen på plass. Gjenta denne prosedyren for de andre sett med ben.
14.
Fullfør sikre setet boksen til beina "skruene boret gjennom innsiden av setet boksen og inn i hvert av bena. To skruer per Benet skal være tilstrekkelig.
15.
Skjær de to slat støtte fra ¾-tommers Cedar til en lengde på 17 ½ inches og fest til forsiden og baksiden av sete boks. Sørg for at toppen av slat støtten stykket er i flukt med toppen av setet boksen. Fest støtter med 1-tommers skruer og lim.
16.
Cut fem seter lamellene fra ¾ x 3 ½ tommers sedertre til lengden av 19 inches. Lim og klemme setet lamellene som vil være på ytterkantene av setet først. Gjenta denne prosessen med de gjenværende tre lamellene. Opprettholde ensartet avstand mellom lamellene.
17.
Snu stolen over og finish sikring hver av sete slats med 1 u00BC-tommers skruer boret gjennom slat støtte stykket og inn i bunnen av hver slat. Gjenta dette for både foran og bak support lamellene.
18.
Klipp to stykker fra u00BE x 2 tommer sedertre til 17 u00BD inches for baksiden tannregulering av stolen. Fest tilbake klammeparentesene til innsiden av bakre sett med ben. Plasser bunnen seler mot setet lamellene i en 12 graders vinkel. Fronten på ryggen resten bør være ¾ inches fra forkant av bakre ben. Sikre ryggen seler med skruer i vinkel gjennom siden av ryggen tannregulering og inn i beina.
19.
Plasser toppen Ryggvarmer 3 inches over nederste med den øverste kanten av seler blir flush med utsiden kanten av bakre bena, nøye på å holde den 12 graders vinkel for ryggen lamellene. Sikre ryggen seler med skruer i vinkel gjennom siden av ryggen tannregulering og inn i beina.
20.
Cut fem tilbake lamellene fra ¾ x 3 ½ tommers sedertre til en lengde på 15 inches. Lim og klemme på baksiden lamellene på plass. Plasser bak lamellene slik at de på linje med setet slats. Fullfør sikring bak lamellene på plass med 1 ¼-tommers skruer gjennom baksiden av ryggen tannregulering og inn bak lamellene.


Relaterte artikler


patio paraply informasjon
hvordan du kan gjenopprette en solstol
hvordan å blande sengetøy ark farger
hvordan å lage en fluktstol pute
hvordan å lette farger flekken på eik skap
hvordan du installerer et strykebrett i et skap
hvordan å forskjønne og beskytte møbler med satin
hvordan bygge et trebord og benk
hvor å fjerne fettflekker fra Trex
møbler ideer for et spill room