hvordan du enkelt kan lage et kontor skrivebord

hvordan du enkelt kan lage et kontor skrivebord

Et kontor skrivebord gir grunnlag for arbeidslivet, enten hjemme eller i en kommersiell setting. En passende skrivebord gir en stabil, flat arbeidsflate i en størrelse nok til å romme en datamaskin og periferiutstyr, papirarbeid, prosjekter og annet tilbehør du bruker i ditt arbeid, for eksempel en innboks, skrivebord telefon, skrivebord kalender, shipping forsyninger, lampe og personlig eller pyntegjenstander. Opprette et kontor skrivebord krever bare tre deler og ett verktøy. Dette prosjektet passer for mennesker fra junior høy alder opp

trenger Du:
Flat døren-uten paneler, vinduer eller utskjæringer.
2 sagkrakker eller 2 to-skuff arkivskap en behagelig høyde for skrivebordet.
Interiør glans maling.
Malekoster.
Maling valse, valgfritt.


en.
Skru av platen holder dørhåndtak. Skru av hardware på kanten av døren der deadbolt og dørhengsler komme gjennom. Ta platene. Hold en dørhåndtak. Vri og trekk den andre dørhåndtaket for å fjerne det. Trekk den andre dørhåndtaket ut av den andre siden av døren. Skru av deadbolt hvis det er en. La hullene åpen for datamaskinen og andre ledninger.
To.
Paint døren, herunder innsiden av dørhåndtak og lås hull og de ytre kantene. Tillat den første siden av døren for å tørke til det føles tørt å ta på. Tørketiden vil variere avhengig av type maling, hvor tykk du bruke den og fuktigheten. Det kan ta en halv dag.
Tre.
Male sagkrakker eller arkivskap, om ønskelig.
Fire.
Snu døren over og male den andre siden. La det tørke.
Fem.
Sett opp sagkrakker eller arkivskap i ønsket posisjon for skrivebordet. Pass på at de er langt nok fra hverandre for benplass og at de vil støtte endene av skrivebordet. La arkivskap tomt til du setter opp skrivebordet
6
Center døren over støtter med hullene mot veggen -. . Eller hvor du vil ha bak på skrivebordet. Sett døren på sagkrakker eller arkivskap. Juster døren stillingen, hvis nødvendig.
7.
Plasser datamaskinen og andre elektroniske elementer på skrivebordet og plassere dem som ønsket. Feed ledningene gjennom dørhåndtak hullet.
8.
Plasser skrivebordet stol ved skrivebordet.

Tips og advarsler


 • I fuktig eller fuktige områder, la arkivskap minst 2 inches fra veggen for luftsirkulasjon for å redusere risikoen for mugg.
 • Noen produsenter tilbyr miljøvennlig maling utviklet for å være lettere på planeten og tryggere å puste.
 • Ikke sett noe tungt i den ene enden av pulten til skrivebord er stabilisert med vekt på begge sider eller i midten. Plassere vekt på bare den ene enden kunne føre til at døren til skli av støtter, forårsaker skade på elementet plassert på det og mulig skade.


 • Relaterte artikler


  hvordan å ordne møbler i stua
  instruksjoner for et oppvarmet overmadrass
  hvordan bygge en tvilling pidestall bed
  Slik gjenoppstår et kjøkken benk
  lær reparasjonsinstruksjoner
  hvordan å farge et trebord svart
  hvordan å lage en 30 tommers trebenk
  hvordan å velge en flatskjerm tv stativ
  hvordan du kan dekorere et kjøkkenbord
  hvordan å skaffe et kort bord