hvordan du oppretter en faux antikk finish

hvordan du oppretter en faux antikk finish

Så lenge du kan stryke en pensel, kan du opprette et nytt utseende med antikke karakter i løpet av få timer. Opprette en antikk finish på møblene krever lite penger og tid, ifølge Martha Stewart. Bruk komplementære farger til å lage den mest realistiske utseende eller velge fet, kontrasterende farger for en kunstnerisk tilnærming. Du kan legge til enda flere antikke appell ved å trykke på møblene med en kjede eller hammer tross alt maleriet er ferdig

Du trenger:. .
Craft papir
Cellofan tape.
Utility klut.
Primer.
Paint for base coat og top coat (2 nyanser).
2 malekoster.
Stålull.
220-sandpapir.
Sandpapir i 100 -, 120-eller 180-grit


en
Glatte alle flater med sandpapir, med 100 -. . , 120-eller 180-grus, avhengig av nivå av sliping nødvendig. Grit råskap avtar som antallet øker, 100-sandpapir er mye grovere enn 180-grus. Tørk støv fra møblene med et verktøy klut. Dekk til alle møbeltrekk med håndverket papir og cellofan tape.
to.
Påfør et strøk med primer til møbler, med en børste. Dersom søker å tre, bruke slag i samme retning som korn. La det tørke helt.
Tre.
Påfør ett strøk av grunning med en børste. Tillat møblene tørke helt. Denne fargen vil vise gjennom toppstrøk, skaper en gammel utseende.
Fire.
Påfør et strøk av dekkhårene male med en pensel. Tillat møblene tørke helt. Denne fargen er din dominerende fargen.
Fem.
Sand kantene og ønsket områder av møbler med stålull til basen pelsfargen viser gjennom dekkhårene. Påfør større press med stålull for å fjerne mer av dekkhårene. Slip alle overflater med 220-sandpapir. Tørk støv fra møblene med et verktøy klut.


Relaterte artikler


hvordan du bruker en spindel slipemaskin
lakkering av gamle metal kjøkkenstoler
hvordan ta vare på et nytt ekte tre headboard
polstret hodegavl instruksjoner
møbler laget med hestesko
hvordan du gjenoppretter fullføre på et spisebord med vann ripples
hva er stålull voks?
definisjon av lysthus
hvordan å henge en hengende stol inne
Slik flekken møbler espresso