hvordan repaint rust

hvordan repaint rust

Rust er oksidasjon skader som vanligvis skjer med ubeskyttet metall, som jern. Prosessen flekker metallet og svekker dets integritet. Dette betyr en smijern stol overlatt til elementene til rust vil etterhvert bli farlig å bruke. Heldigvis mange rustne gjenstander ser ut som de er i dårligere enn de egentlig er. Litt hardt arbeid og en boks med maling kan gjøre en rusten relikvie i en designer paradegren

Du trenger:. .
Rags
Stålull.
Stålbørste.
Rust hemmer.
Spray maling formulert for metall.
Drop klut.


en.
Bruk stålbørste og stålull for å fjerne så mye av rush som mulig og for å fjerne løs maling. Glatt overflaten. Mens det er ikke nødvendig å lage en perfekt finish, jo mer tid og krefter du nå bruker, jo mer profesjonelle ferdig jobben vil se.
To.
Bruk filler til tørke flater, fjerner løst rusk. En alternativ måte å fjerne støv er å blåse med en luft kompressor eller hermetisk luft.
Tre.
Spre dråpe klut, gjerne utenfor eller i et godt ventilert rom. Still varen du er omlakkering i sentrum av kluten. Påfør rust inhibitor. La tørke grundig.
Fire.
Spray på maling i brede enda. Bruk myke bevegelser til å skape en enda utseende. Du må kanskje la det tørke og bruke mer enn ett strøk.

Tips og advarsler


 • Husk å riste malingen før påføring.
 • Noen maling formulert for metal med en rust inhibitor. Ved hjelp av denne type maling vil redusere antall trinn du må fullføre.
 • Unngå maling ute på en vindfull dag fordi vinden kan blåse verftet rusk i frisk maling.
 • Deep groper i metallet kan fylles i før maling.
 • Bruk munnbind ved maling på innsiden.
 • Paint kan bli børstet på, men du vil få en jevnere finish med spraymaling.
 • Før oppussing rustne møbler for bruk, sjekke integriteten til elementet ved forsiktig å sette den til normal bruk. Sitt på en stol eller lene deg på et bord for å sikre at det fortsatt kan holde vekten. Det ville være skamfull for å sette i arbeidet med å rydde, reparere og male et element bare å finne ut etterpå at det ikke lenger er strukturelt lyd.


 • Relaterte artikler


  hvordan uv-c lamper arbeid?
  hvordan å prute på møbler
  Lavpris hyttemøbler ideer
  hvordan gjøre runde canopies
  den beste måten å rengjøre en microfiber sofa
  hvordan å sette på en crib skjørt
  hvordan å lage en spisestue messe
  hvordan å fikse små rips på skinnsofaer
  kontur madrass bøte
  informasjon om Bauhaus møbler