hvordan sette inn gjenget stamme hjul til møbler

hvordan sette inn gjenget stamme hjul til møbler

Installere trinser er en rask måte å lage et møbel mer allsidig ved å gjøre det mobile. Pass på hjulene du velger er produsert for å tåle vekten av møbler. Sjekk pakken for denne informasjonen. Stem hjulene er festet til møbler ved å sette inn en vedlagt stang inn i en pre-boret hull på møblene beinet, og gjenget stem hjul med skrue-som "tenner" på stangen for en sikrere grep. Les alltid bruksanvisningen som følger med hjul for spesielle tips og advarsler som er spesifikke for merkevaren.

Du trenger:
møbel Mobiltelefoni. Linjal.
Blyant.
Trinser.
Drill.
Borekroner.
Maskeringstape.


en.
Snu møbel opp ned, og plasser den slik at du har enkel tilgang til bunnen av alle de føttene.

2.
Finn midten av møbler beinet. Bruk en linjal til å tegne en rett linje mellom motsatte hjørner nederst på benet. Gjenta for de andre sett med hjørner. Punktet der linjene krysser er sentrum.
Tre.
Se instruksjonene som fulgte med hjul for å finne ut hvilken størrelse hull må de installeres på. Hullet størrelse vil matche en standard boret størrelse, og vil være litt mindre enn den gjengede stammen på trinse. Hvis det ikke er noen instruksjoner med hjul, velger du en bit som er litt mindre i diameter enn stammen.
Fire.
Se caster instruksjonene for å finne ut hvor dypt hullet må være . Mål denne dybden i boret fra poenget, og merk med maskeringstape. Hvis det ikke er noen instruksjoner, måle lengden på stammen.
Fem.
Bor et hull i midten av "X" ved hjelp av riktig bit, og stopper når teipen berører benet.
6.
Sett caster stammen i hullet, kronglete å gå videre. Den gjengede delen fungerer akkurat som en skrue, og kan være vanskelig å slå. Dette betyr at den har et godt grep og er sannsynligvis ikke å komme løs.
7.
Gjenta prosessen for alle føttene. Sørg for at alle hjulene er satt til samme dybde.
8.
Snu møblet oppreist, og sjekk at det sitter nivået. Hvis den vipper, eller hvis alle hjulene ikke er godt plantet på bakken, litt skru av kortere til de er alle enda.

Tips og advarsler


 • gjenger stammen er hjul best for møbler med treben dypt nok til å romme de nødvendige hullet. Plate hjulene er bedre egnet for møbler med metall eller flate, grunne føtter.
 • Hvis hjulene ikke er vurdert for vekten av møblet, kan det føre til ustabilitet eller kollaps.


 • Relaterte artikler


  instruksjoner for en konge seng ramme
  hvordan du bruker et vakuum for å blåse en luftmadrass
  hvordan du justerer en la-z-boy recliner mekanisme
  hvor å fjerne sigaretten nikotin lukten fra et akvarium fisk tank
  hvordan du velger en hvilestol
  hvordan bygge et kjøkkenbord benk
  Forskjellen mellom doble og king size-senger
  hvordan å reparere kutt og riper på møbler i kirsebærtre
  hvordan du velger sypresstre møbler
  hvor å fastsette en squeaky boks våren