hvordan ta vare på gamle smijern møbler

hvordan ta vare på gamle smijern møbler

Gamle smijern møbler er vakre og elegante. Det ble kastet fra hånd-skåret former, og bøyd inn grasiøse kurver med ytre design og mønstre. Mange forskjellige typer møbler elementer er laget av smijern. Produksjonskvaliteten i gamle smijern er langt bedre dagens masse markedsført smijern møbler. Over tid, malingen vil chip, skallet eller falme. Det er lett å ta vare på smijern møbler ved å gjenopprette brikkene tilbake til sin opprinnelige prakt, og deretter vedlikeholde møblene gang gjenopprettet.

Du trenger:
vernebriller
. Støvmaske.
Engangshansker.
Elektrisk Sander.
320-sandpapir.
Tack klut.
Malekoster.
Kjemisk maling stripper.
Sparkel.
Skraperedskap.
Primer.
Paint.
Spray maling.
Polyuretan finish.
Metal polish.
Myk klut.


en.
Fjern finish på rustne gamle smijern. Ta på vernebriller, støvmaske og engangshansker. Sandblåse smijern med en elektrisk slipemaskin for store møbler, eller sand for hånd med 320 sandpapir på mindre biter. Sand ned til metallet, fjerne alle gamle lag eller rust, skitt eller gammel maling. Fjern støv med en tack klut eller ren pensel.
To.
Fjern gamle lag av overflaten maling med et kjemisk malingsfjerner. Påfør kjemisk stripping agent over malingen med en pensel, i jevne tak. Vent til den kjemiske stripping agent for å oksidere. Se etter overflaten bobler. Ta en sparkel eller skraping verktøyet, og skrape gammel maling av. Sand lett med 320-sandpapir for å fjerne restene stripping agent, og for å klargjøre overflaten for videre behandling. Fjern metall støv med en ren pensel.
Tre.
Påfør primer på møbler for å forberede den for å male. Velg primer som er vanntett og rust motstandsdyktig.
Fire.
Paint møbler med maling laget for smijern møbler. Bruk ikke maling laget for tre møbler, da den ikke vil vare så lenge som metall maling, og kan ikke sette eller tørr brønn på overflaten av metallet. Påfør malingen med en ren pensel. La første strøk tørke og påfør et lag. Bruk en miljøvennlig metall spray maling for raskere lakkeringer. Spray maling laget for metal går på raskt, med en jevnere finish. Spray med spray maling ute, eller om innsiden, sørg for å riktig ventilere ved å åpne alle vinduer.
Fem.
Påfør to strøk med klar polyuretan finish over maling eller spray maling etter at det er helt tørr. Polyuretan vil pels smijern, og forhindre at maling løsner. Bruk en helt laget for møbler av metall, og en som også er vanntett.
6.
Clean smijernsmøbler hver noen måneder med en rust-resistent metal polish og en myk klut for å opprettholde møbler og forebygge fremtidige skader. Hold utendørs smijern møbler under tak, slik at regnet ikke kommer direkte i kontakt med møbler.


Relaterte artikler


lage en sofa
hvordan du kan dekorere med en stue sofa bord
lage tre senger
hvordan du bruker gnaging retter å holde maten varm
hvordan du rengjør et boblebad oppvaskmaskin mat felle
trinn om hvordan du nød tre
fransk stol stiler
hvordan du rengjør en muggen stokk
hvordan bygge en halv runde bord
hvordan bygge en 48-tommers kjøkken øya cart