hvorfor du trenger spiralfjærer?

hvorfor du trenger spiralfjærer?

Når du kjøper en madrass mennesker er også stilt med spørsmålet om å kjøpe en boks våren. Disse er i hovedsak bokser laget av kryssfiner som er anbefalt når folk kjøper en madrass. Men noen mennesker føler at spiralfjærer er ikke nødvendig. Det er noen viktige grunner til at du bør få en boks våren

Du trenger:. .
2 stykker 15-by-84-by-3/4-inch kryssfiner MobiltelefoniFraming kvadrat.
Justerbar sokkel spor med stifter.
Baufil.
Hammer.
Trelim.
4 stk av 28 1 /2 -by-15-by-3/4-inch kryssfiner.
8-penny finish negler.
Fuktig klut.
1 stykke 30-by-84-by-1/4-inch kryssfiner.
4-penny boks negler.
3/4-inch kryssfiner.

Formål

Box fjærer absorbere støt satt på en madrass. Det er en seng ramme, deretter en boks våren, deretter en madrass. Uten en boks våren når folk sitter på en seng, vil madrassen absorbere alle vekten inn i sengerammen eller gulv, hvis madrassen er på gulvet. Boksen Våren er laget av tre, slik at det vil gi litt med den madrassen.

Typer

Det finnes fire hovedtyper av spiralfjærer. Den billigste formen kalles en stiftelse. Denne typen er en grunnleggende trepall av sorterer og ikke absorberer mye sjokk i det hele tatt, og vil begynne å pipe over tid. Det neste steget er opp semi-flex som har en base av to-lags tre, det er mindre squeaky, men likevel tar ikke mye støt. Spolen boks våren har en tradisjonell ramme med tillegg av en stål rutenett. Dette vil absorbere støt fra spoler av madrassen. Kantene på denne sengen vil imidlertid, at du føler at du faller ut slik at du faktisk har mindre søvn plass. En torsjon bar er den sterkeste og gir den mest støtdemping av spiralfjærer, og vil forlenge levetiden på madrassen. Dessuten reduserer det bevegelse på tvers av sengen så hvis du våkner opp, er du mindre sannsynlig å vekke opp den andre personen.

Andre fordeler

Grunnen til at folk vil få en boks våren selv om det ikke har sjokk absorberende kvaliteter er på grunn av høyden den gir. En boks våren vil legge rundt en foten av høyden til sengen. Dette er en nyttig funksjon for den personen som har problemer med å komme opp fra lave steder, eller hvis en person er veldig høy, og ønsker ikke å være så nær bakken.

Nød

To andre årsaker en god boks våren trengs er at det vil gjøre madrassen siste 20 prosent til 50 prosent lengre enn om du hadde ingen boks våren. Dette betyr at du må investere i en annen madrass som kan bli kostbart. Spiralfjærer også hindre en madrass fra sagging.

Hensyn

Plattform senger er allerede hevet slik en boks våren gjør dem altfor høyt. I dette tilfellet må du sette madrassen rett på rammen. Du vil ikke ha noe som vil absorbere sjokk utdelt til madrassen, og du må kjøpe en ny madrass tidligere enn du hadde forventet.


Relaterte artikler


Slik strip furumøbler
Slik Refinish porselen klokke ringer
datamaskinen desk ideer for hjemmekontor
Slik flekken eikemøbler
hvordan måle en barneseng madrass
hvordan å lage en enkel seng ramme
Slik Refinish finerte møbler
Hvordan kan jeg desinfisere møbeltrekk?
hvor å fastsette kontorstolen knirker
hvordan du gjenoppretter en antikk sofa