ideer til Refinish et trebord med maling

ideer til Refinish et trebord med maling

Maleri en tabell er en økonomisk måte å endre utseende på et rom, og du kan finne massevis av ideer til billakkprodukter en tabell med maling. Det utvalg av lakkfarger tilgjengelig betyr at du kan være så vill eller så konservative som du vil. Det er også noen male teknikker du kan bruke til å gi bordet en forvitret eller en gammel look. Noen ideer for maling av tabellen innebærer en rask og enkel prosess, mens andre krever litt tid å fullføre.

Bare Paint It

Paint tabellen en solid farge, og ikke vær redd for å prøve noe annet. Velg en særegen farge for å gjøre bordet et brennpunkt, en subtil farge for å gjøre bordet ditt gli inn i din innredning eller en fet farge for å få en uttalelse. Du kan også la toppen av tabellen en naturlig tre og maling bunnen av tabellen.

Faux Fullfør

Bruk faux glasurer til å lage en slående og elegant finish på bordet ditt. Disse teknikkene er tradisjonelt brukt til vegger, men vil arbeide for møbler også. Faux ferdig inkluderer glatt skinn, mykt semsket skinn, tradisjonelle tekstiler og stein og marmor. Du kan også bruke en faux finish på toppen av tabellen og maling bunnen en solid farge.

Venetian Gips

En annen lakk, heter venetiansk gips, forsterker lyse og mørke toner av en farge for en klassisk europeisk utseende. Effekten av denne teknikken er en gammel marmor utseende. Bruk venetiansk gips på toppen av tabellen og et koordinerende einsfarga bunnen.

Crackle Technique

Det knitre teknikken vil gi bordet et gammelt, forvitret utseende. Denne teknikken innebærer en base coat i én farge, et lag med knitre medium og et toppstrøk i en annen farge. Når gjort riktig, til toppen strøk vil knitre avdekke fargen på grunning. Igjen, du kunne knitre bare toppen av tabellen og maling bunnen en solid farge. Du kan til og med sand kantene på tabellen for å opprette en fortvilet titt.

Pearlescent og metallfinish

Pearlescent og metallisk maling vil gi bordet et særpreget perle hvit finish eller en metallisk gull, sølv eller kobber utseende.

Distressed Look

Den distressed maleteknikken er en populær idé som gir bordet en gammel, antikk finish. Denne teknikken innebærer maleriet ditt bord med en base coat i én farge og et toppstrøk i en annen farge. Deretter bruker du et fint sandpapir til sand tabellen på kantene for å avdekke base coat og /eller tre. Du kan også sand resten av bordet å sløve dekkhårene i noen områder og avdekke base coat i andre områder.

Spraye

For et skandinavisk utseende, maling på tabellen og deretter bruke en sjablong til å male et design i en kontrastfarge på toppen av tabellen. Du kan kjøpe stensiler på maling eller dekorere butikker samt noen craft butikker.

Grafikk

Hvis du ønsker å få virkelig vill eller hvis du har et rom med en 1970 tema, maling grafikk på bordet ditt. Bruk en rekke komplementære farger til å male linjer i et sjakkbrett design på toppen av tabellen. Deretter male den nederste delen av tabellen i en solid farge.


Relaterte artikler


hvordan sette sammen en nattbord
hvordan bygge kvist møbler
historie bassinets
hvordan du rengjør utemøbler puter
hvordan du kan lage dine egne moderne salongbord modeller
den beste måten å forsegle sedertre møbler
hvor å montere metall seng rammer med bunn
hvordan du lagrer en seder brystet
hvordan å reparere huljern og dype riper i møbler
hvordan å polstre over en gammel messing seng