innendørs og utendørs flettet møbler

innendørs og utendørs flettet møbler

Wicker møbler er laget av veving naturlige eller syntetiske materialer i former som kurver, stoler eller bord. Naturmaterialer inkluderer rotting, en meget sterk pole-aktig plante som vokser hundrevis av meter i tropiske skoger, siv, selje, og bambus. Syntetiske materialer er harpiks, plast og glassfiber. De flettet fibrene er dynket for pliability deretter spunnet rundt rammer vanligvis laget av aluminium eller spanskrør poler. Når møblene er vevd, det er tørket, forseglet og farget

Historie

Wicker møbler har eksistert så langt tilbake som det tredje århundre f. Kr. , da det ble laget av egypterne. Det eksisterte i England i det 16. og tidlig 17. århundre som u00ABTwiggle arbeid. " Wicker ble produsert hovedsakelig i områder der vannet plantene vokste. Mer komplekse former for kurvmøbler, som lenestoler og fotstøtter, dukket opp i det 19. århundre.

Innendørs Møbler

Innendørs kurvmøbler er laget av naturlige materialer veving, som hvis venstre utendørs ville forfalle og råtne. Dens fordeler er at det er lett, enkel å flytte, holdbare og rimelige. Den har en tidløs, håndlaget utseende og er tilgjengelig i mange stiler og farger.

Outdoor Furniture

Outdoor kurvmøbler er laget av kunststoff og /eller behandlet med en form for harpiks, en gjennomsiktig stoff, for å beskytte det fra regn og snø, så vel som solen. Solen kan tørke ut flettet arbeid, slik at den blir sprø. Rammer for utendørs veving fibre er vanligvis laget av aluminium, men kan også være av rotting. Utendørs flettet stykker er ikke så holdbare som utemøbler laget av aluminium eller smijern.

Møbler Typer

Det finnes mange typer av flettede møbler, inkludert rockere, benker, bord, sofaer, hage stoler og senger. Noen møbler kan kjøpes som et komplett utendørs eller innendørs sett:. Bord og stoler med salongbord, eller en innendørs cushioned-sofaen med lampe bord og matchende stoler

Care

Innendørs og utendørs flettet møbler trenger regelmessig pleie . Fordi det er underlagt utenfor elementer, må utemøbler å tørkes og støvet oftere enn innendørs møbler. Søl bør renses umiddelbart, slik at de ikke får innebygd i flettet. Wicker kan også spyles ned med lett trykk. Det kan bli oppdatert med et nytt strøk med maling, etterfulgt av et tynt lag voks.


Relaterte artikler


hvordan å bygge en tv-stativ
hvor å fjerne mugg på møbler
hvordan du feilsøker en søvn rekke bed
hvordan å bygge en plattform seng med skuffer
hvordan å reparere gammelt tre
Slik repaint skinnmøbler
sikkerheten til TEMPUR-pedic madrasser
hvordan du bytter glass patio bordplater
hvordan sette sammen en ikea MALM seng ramme
hvordan å lage en pvc loft bed