king himmelseng ideer

king himmelseng ideer

King size-himmelsenger kan trylle frem bilder fra en svunnen tid da kongelige og andre adelsmenn sov i overdådig innredede soverom. Tilbake da var kalesjer som hang over og om senger opprinnelig ment å gi ekstra varme og personvern til den kongelige eieren, som ofte sov med en tjener eller ledsager i samme suite eller rom.Denne klassiske seng design er fortsatt i bruk, men i motsetning til himmelsenger av gamle, er dagens design laget for rent dekorative grunner. Du kan tilpasse sengen for enhver interiør design stil du foretrekker, enten feminine eller maskuline, ungdommelig eller eldre.

Feminine Swag

Endre aura av et rom bare ved drapering stoffet over himmelseng. Bare måle og klippe stoff til en størrelse og lengde som vil nå gulvet på begge sider av sengen da slengte fra overhead. Pass på å hem stoffet's cut kanter. Når drapering i stoffet, la det synke øverst rammen og dammen når den når gulvet.

Moderne minimalistisk

For en mer maskuline eller Zen ser, får en baldakin seng utformet med vanlig, rette linjer i et vanlig farge, som svart. Sengetøy og selve kalesjen må være like ren og uten trykte design eller tegninger;. Sørg for å bruke luksuriøst utseende tekstiler

Beach Resort

Den avslappede utseendet til en tropisk himmelseng drapert i musselin eller en ren stoff kan du føle deg som om du er i en beach resort. Nøkkelen til utseendet er å velge en seng med en Zen-liknende design og sammenkobling det ren kalesje med sengetøy av luftige håndlaget stoff eller med etnisk asiatiske eller stranden utskrifter.

Europeiske Colonial

Hvis du ikke kan avgjøre om du liker utseendet på en tradisjonell europeisk himmelseng eller som av en tropisk land, kan du kanskje se at sikringer begge. King himmelsenger som bruker dyre skogen og bland moderne linjer med motiver fra gamle asiatiske sivilisasjoner, oppnå en utpreget kolonial utseende som minner om britisk India eller fransk Marokko. Du kan legge til en ren klut som en baldakin, men noen plakat design er vakker nok at det er best å holde kalesjen hengende over stedet drapering ned til gulvet.

Metall ramme

Canopy seng design laget av metal har et bredt spekter av stilarter, fra vanlig til lunefull, og kan koste mindre enn tre senger. En seng med nydelig smijerns arbeid er en særlig effektiv design element for en ung kvinne på soverommet, og er allsidig nok til å gå bra med mange forskjellige stoffer og stiler.

Falske himmelseng

Hvis alt du har fått er en king size-seng uten plakater eller en topp ramme, kan du fremdeles få sofistikerte utseendet til en himmelseng. Alt du trenger er meter av ren stoff, tre broderi hoops, selvklebende borrelås, dobbeltsidig tape og metall kroker. Hang en dramatisk tropisk "myggnetting" kalesjen fra taket som vil innhylle hele sengen.


Relaterte artikler


instruksjonene for å lage en seng ramme
hvordan å lage en tabell skrivebord
hvordan å lage en gate headboard
instruksjoner for waterbeds
hvordan ta vare på en ny madrass
trearbeid forsyninger for å lage senger
diy reparasjon av stolen seter
kolonialstil møbler ideer
hvordan holde luften strømmer rundt møblene
de beste måtene å resirkulere møbler for forskjellige bruksområder