king vs california king ark

king vs california king ark

Madrasser varierer i størrelse fra Twin til kongen, hver med sin egen spesielle ark størrelse. Når du kjøper ark for king-size seng, først finne ut nøyaktig hva slags king-size seng du har. Mål variere litt for hver type king-size seng, men gjør en forskjell når du kjøper ark

Navn

King size-senger har fire forskjellige navn, selv om det bare er to typer. En østlig Kongen er også kjent som en standard konge. En vestlig Kongen er også kjent som en California konge. Standard og California konge er de mest gjenkjennelige.

Standard King Mål

En standard king-size seng madrass måler 76 inches lang med 80 inches lang. Dette er tilsvarende to twin-size senger satt sammen. En standard konge er 16 inches bredere enn en queen-size seng. Imidlertid er en queen-size seng samme lengde som en standard konge.

California King Mål

A California king-size madrassen er 72 inches bredt med 84 inches lang. Denne type seng er ikke like bred som en standard konge, og ligger bare 12 inches bredere enn en queen-size seng. Men det er fire inches lenger enn en queen-size seng.

Ark Størrelse

Flat ark er de samme for både standard kongen og California kongen senger. De måler 108 inches av 102 inches. Dynene er også den samme for begge typer king-size-senger. Kosekluter mål 100 inches med 90 inches. Laken, derimot, er forskjellige avhengig av typen king-size seng du har. En standard kongens utstyrt ark måler 76 inches med 80 inches, mens en California kongens utstyrt ark måler 72 inches med 84 inches.

ulike behov

På grunn av bredden sin, kanskje de som trenger ekstra soverom vurdere en standard king-size seng. De som er høyere kanskje foretrekker en California King-size seng.


Relaterte artikler


unike headboard ideer
den beste måten å forsegle sedertre møbler
hvordan du enkelt kan polstre en sofa igjen
hvordan sette sammen porteføljen sokkel lampe 175500
hvordan du rengjør en billig sofa
hvordan å lage en tre-tv eller tv-skap
himmelseng monteringsanvisning
chaise definisjonen
hvordan å bygge en tatami seng
hvor å fjerne maling fra wicker