kjøkken ideer ved hjelp av eik

kjøkken ideer ved hjelp av eik

Eik er trolig det beste materialet for et kjøkken, bedre enn lønn og kirsebær, og mye bedre enn kryssfiner. Eik for kjøkken kommer fra enten rød eik eller hvit eiketrær. Kornet i begge er lik, men hvit eik har lengre stråler, er mer holdbar og lysere i fargen enn rød eik. Eik kjøkken møbler er slitesterkt, har tunge løvtre, og vakre korn. Det er ideelt for amerikanske og engelske land stiler.

Skap

Kjøkken skap laget av eik er elegante og, på samme tid, sterke og holdbare. Hvis du har en stor og aktiv familie, vil eik skap være et godt valg, da de kan tåle daglig slitasje. Eik skap også vare lenger og bevare et "nytt" utseende i lang tid etter at du kjøper dem.

Stoler

Stoler laget av eik passer alle kjøkken. Eikestoler er behagelig å sitte på, og er vanskelige å bryte. Den lyse fargen på eik vil gjøre ditt kjøkken se lysere ut.Du kan erstatte eik med eik kryssfiner. Oak kryssfiner stoler ser litt ut som eik, men koster mye mindre fordi dette materialet er billigere, og gjør kryssfiner stoler krever mindre håndverk. Det er imidlertid all kryssfiner møbler mye mindre holdbart enn hardwood seg som eik.

Flooring

Oak kan også brukes på kjøkkenet gulv. Eik gulv er kjent for holdbarhet sin og følelsen av komfort det skaper. Eik gulv ser fint ut med eik møbler. Eik parkett anses "mid-range" i forhold til pris. Men, vil kvaliteten stå opp til noen dyre parkett. Prisingen er påvirket av hensyn som for eksempel kvaliteten på tre, produsenten, byggingen av tre, tykkelsen og størrelsen på styrene og hvor vanskelig det er å installere. Prisen starter på rundt $ 2 per kvadratmeter, ikke inkludert installasjon koster.

Barer

Hvis du ønsker å ha en bar i kjøkkenet ditt, kan du vurdere å gjøre det fra eik. Fordi barer tåle mye mer misbruk enn kjøkkenskap, gjør det enda mer fornuftig å konstruere dem fra et sterkt materiale som eik. Gjør din bar fra eik, og du kan være sikker på at den vil stå opp til tung bruk. En god eik bar koster mer enn $ 1,000. Eikefiner barer koster mindre, men de er mindre holdbare, som er en viktig faktor når du kjøper en bar.


Relaterte artikler


hvordan å lage en sammenleggbare bord i en vanlig tabell
hvordan å bygge en kjøkkenøy cart
bed størrelser: queen versus full
hvordan å bygge en utendørs spisebord
hvor å endre laken
hvor å endre innendørs møbler til utendørs møbler
hvordan å polstre skum
en sammenligning av madrass koster
hvordan å bygge en furu plattform seng
Slik Refinish en gammel sedertre brystet