kule ideer for å lage kaffe tabeller

kule ideer for å lage kaffe tabeller

Vanligvis hviler i sentrum av en stue eller som et midtpunkt i et hi, er et salongbord en funksjonell møbel som kan uttrykke noe om eierens personlighet og individualitet. Å lage din egen kaffe tabellen kan du gå bort fra den grunnleggende tre rektangel og lage en kul uttrykk for stilen din. Med fantasien som eneste begrensning, er en kul salongbord en helg prosjekt som du kan nyte i mange år fremover.

Rustic Dør

Enten interiøret i hjemmet er shabby-chic eller urban-elegant, en arkitektonisk interessante gamle døren vil gli rett inn og tjene stilfullt som din nye salongbord. Kjøp eller skattekart en vintage, antikk eller distressed døren og sand av løs maling eller skarpe overflater. Skru i noen beiset-til-match bordben fra hjemmet forbedring butikken. En tilpasset-cut stykke glass vil gjøre en glatt overflate for kaffekopper og magasiner samtidig gir seerne å nyte detaljer og farger på døren. Når du accessorize med andre rustikke trevarer, passer ditt bord i det og gir hele rommet en varm og innbydende utseende.

Aquarium eller Terrarium Table

Et akvarium eller terrarium salongbordet er relativt enkelt å sette sammen og vil gi deg en helt tilpasset utseende. En levende skulptur som lett kan endres eller omorganisert, når du fyller akvariet med fisk eller planter du oppretter et midtpunkt i rommet som gjestene ikke vil være i stand til å motstå. Selv om du kan kjøpe et akvarium salongbord satt opp, kan du også sette en sammen for lite penger ved å kjøpe en brukt akvarium og rabatt glass. Den tid og innsats du legger i dekorere og fylle din beholder med planter eller fisk er kreativ tid vel brukt. Tenk hvor mye naturlig lys i området får, og supplere med elektriske lysarmaturer om nødvendig.

Rusted Pottery

En økologisk tilnærming til stuebordet problemet, terra cotta potter og et par glassruter vil komme i gang på denne kule prosjektet. Påfør en faux rust sammensatt til store, runde terra cotta potter du får fra din hjemme forbedring eller hagearbeid butikken. Høyden på pottene vil være innenfor en tomme eller to av det utfylte salongbord høyde, så måler dem før du kjøper. Når den nye leire potter er alderen til perfeksjon med de enkle to-trinns rusting løsningen du får fra en hobbybutikk, forsegle dem med en klar spray tetningsmasse. Plasser en rektangulær ark av glass eller plexiglass på gulvet kuttet til bordet-størrelsen du ønsker. Ordne pottene på glasset og sett opp ned (munningen av potten til gulvet) som ønsket. Du kan plassere dem i en pen rad, eller vakler dem for et lengre bord. Topp av med den andre matchende stykke glass for å fullføre din egendefinerte salongbord.

Cast Iron fell

Et gammelt støpejern badekar gir en funksjonell samtale brikke i stua eller den. Selv klumpete og tung, gir en støpejern badekar komplett med velformede føtter, rustne sider og kuttet interiør en interessant kurve som å balansere en klar plexiglass bord. Perfekt for en sunroom eller hage rom, vil en støpejern badekar salongbord la dine gjester misunnelig på din kreativitet.

wheelies

Som omtrent alt som kan holde et stykke glass kan være et salongbord, det er ingen grunn for antikke pedalen bilen som skal samle støv i kjelleren. Den perfekte størrelse og form, antikke tråbiler som en brannmann bil fra 1960 eller en Chevy pedal bil fra slutten av 1950-tallet kan være utstyrt med et stykke glass for å gjøre en iøynefallende kaffe tabell for et eklektisk plass. Tilpasse bilen slik at glasset hviler flatt og jevnt ved å plassere små filt eller gummi avstandsstykker langs lave poeng av leketøy, og deretter nyte komplimenter.


Relaterte artikler


teak møbler stell
hvordan størrelse en madrass ark
define california king madrass
glasskapet stiler
hvordan å lage et håndkle rack ut av pvc
diy tv stå ideer
hvordan å bygge en queen size vannseng
hvordan du bruker poly poser
hjemmelaget tre stol
hvordan størrelse en peis Mantel til et rom