latex vs skum madrass

latex vs skum madrass

Bestemme som er den beste skum madrass for dine behov kan være vanskelig fordi, overfladisk, skum madrasser synes å være lik. Latex skum skiller seg fra andre typer av skum madrasser og er populær fordi den er laget av organisk materiale. Andre typer av skum madrasser er polyuretan og minne skum. Memory skum er et populært forbruker valg fordi visko-elastiske materialet former seg til kroppen. Faktorer å vurdere når du bestemmer mellom latex skum og minne skum eller polyuretan er holdbarhet, individuelle preferanser komfort, pris og støtte for nakke og rygg.

Latex

Mange liker latex for pusteevne sin, fordi det er et organisk produkt, avledet fra saft av gummitre. Dette gjør det varmt om sommeren og kjøligere om vinteren. Selv om latex former seg etter kroppen som minne skum, den fjærer tilbake raskere enn minne skum, noe som gjør det lettere å bevege seg rundt i sengen. Latex er organisk forbindelse som gjør det naturlig hypoallergen, noe som gjør den ideell for astmatikere og allergikere. Det er motstandsdyktig mot bakterier og støvmidd. Latex er miljøvennlig, fordi madrasser som er 100 prosent latex er biologisk nedbrytbare. Det er naturlig holdbart og en god kvalitet latex madrass kan vare i 20 år eller mer.

Memory Foam

Memory skum absorberer mer kroppsvarme enn latex. Noen mennesker, som liker å være varm og behagelig i sengen, foretrekker det på grunn av dette. Det er et spørsmål om personlig preferanse og flere minne skum madrasser er tilgjengelig som lindre overoppheting. Noen mennesker liker også det faktum at minne skum madrasser stoppe dem bevege seg rundt i sengen, spesielt hvis det lindrer felles belastning, og stopper dem forstyrrende en sovende partner. Kvaliteten på minne skum madrasser varierer mye, avhengig av tykkelsen og tettheten av skummet. En kvalitet minne skum madrassen vil ha en skum tetthet på 4 til 6 lbs. Ifølge nettstedet for forbruker, Consumersearch. De fleste kvalitet minne skum madrasser har en 10-års garanti. Noen minne skum madrasser er behandlet for å være resistent mot støv midd og bakterier, noe som gjør dem godt for allergikere.

Polyuretan

Polyuretanskum har fordelen av å være rimeligere enn minne skum og latex, men har ikke samme holdbarhet. Materialet kan brytes ned og komprimere over tid.

Rygg støtte

Memory skum og latex har gir god støtte for nakke og kropp, og vil avlaste trykket. Alle som lider av ryggsmerter bør prøve ut enkelte madrasser før du bestemmer. Test dem ut i butikken og sørge for at produktet har en minimum 30-dagers prøveperiode.

Hensyn

Latex madrasser er vanligvis dyrere enn minne skum madrasser på grunn av holdbarhet deres. En queen-sized latex madrass kan koste over $ 2000, ifølge consumersearch nettsiden. Memory skum er billigere og prisene avhenger av kvaliteten. Overvektige mennesker kan finne minne skum ubehagelig og mindre motstandsdyktig enn latex. Noen oppgir en kjemisk lukt fra minnet skum, som forsvinner etter et par uker. Kontinuerlig bruk av en elektrisk teppe kan skade cellene i minnet skum.


Relaterte artikler


hvor å fjerne overflaten farge fra skinn
hvordan å bygge en vannseng
hvordan å reparere en stol stropp
hvor å restaurere en gammel lysekrone i krystall
hvordan å kjøpe en king size madrass
detaljerte instruksjoner for å bygge lagring hyller
hvor er skinn møbler gradert og fast bestemt på å være overlegen kvalitet?
hva er de typene desk møbler?
hvordan gjøre skjulte hylle braketter
hvor å fastsette en ripe på en Sauder