mugg flekkfjerning på møbler i eik

mugg flekkfjerning på møbler i eik

Mugg er dannet av muggsopp. Det er en stygg, grå til grønn sopp som vokser på møbler, spesielt utendørs eik møbler som er utsatt for fuktighet. Mugg kan ødelegge utseendet av eik møbler, og er farlig for følsom personer med svekket immunforsvar. Allergiske reaksjoner fra kontakt med mugg på møbler inkluderer luftveisproblemer og utslett. Det er lett å rengjøre mugg fra eik møbler, og gjenopprette veden tilbake til naturlig tilstand før mugg infestation

Du trenger:.
Gamle avis.
Tarps.
Plast engangshansker.
Støvmaske.
Elektrisk Sander.
320 sandpapir.
Tack kluter.
Kjemisk stripping agent.
Pensler.
Sparkel.
150 sandpapir.
Bleach.
Bucket.
Stick.
Beskyttende hansker.
Skrubbe børster.
Mild flytende vaskemiddel.
Hageslange.
Polyuretan.
Latex maling.
Wood flekken.


en.
Åpne alle vinduer i arbeidsområdet hvis du arbeider inne. Spre gamle avis eller tarps rundt møblene på gulvet. Ta på plast engangshansker, og støvmaske. Ta en elektrisk slipemaskin og sand store møbler, som bord og kommoder. Bruk 320 sandpapir til sand mindre møbler for hånd. Bruk sandpapir til å komme inn i vanskelig tilgjengelige deler av dekorative møbler. Fjern trestøv med en tack klut eller ren pensel.
To.
Strip møbler med et kjemisk stripping agent. Bruk et hus pensel, og bruke kjemiske stripping agent til møbler i jevne tak. Vent til stripping agent til å oksidere, og skrape på overflaten av møbler med en sparkel. Re-sand møbler etter at den er strippet med 150 sandpapir. Fjern trestøv med andre rent tack klut, eller en ren pensel.
Tre.
Bleach eik å fjerne mugg. Transport møbler ute hvis været tillater det. Bland en kopp blekemiddel til en halv bøtte med varmt vann. Rør blekemiddel i vannet med en pinne. Ta på hansker. Dypp en sterk stritter skurebørste inn i bøtta, og la den suge i noen minutter. Hent pensel, og skrubb møblene grundig. Gjenta om nødvendig, la blekemiddel virke i to timer inn i overflaten av mugg flekker.
Fire.
Fyll en ren bøtte andre med varmt vann, og legge to cap-fulls av mild flytende vaskemiddel til vannet. Rør vaskemiddel i vannet med en pinne til vannet er såpe. Dypp en ren skurebørste i vannet, og husk å få rikelig med såpevann såpeskum på møblene. Skrubb møbler rene. Skrubbing med vaskemiddel vil fjerne overflødig blekemiddel og hjelp til å fjerne lukt møblene. Fjern såpe med en hageslange. La møbler lufttørke i solen. Vent til møblene er helt tørre før de ble transportert tilbake inni.
Fem.
Fullfør møbler når den er tørr med insekt og vanntett polyuretan. Den polyuretan vil styrke og forsegle tremøbler, beskytter den mot videre mugg eller muggvekst. Beis eller maling skogen først, hvis ønskelig. Paint tre bruker latex maling. Påfør to strøk med en ren pensel. La første strøk tørke før maling et lag. Påfør 02:59 strøk av flekken med en ren pensel, til ønsket farge er oppnådd. La tørke i mellom strøk, deretter finish.


Relaterte artikler


hvordan å lage nye trekister ser gammel og antikk
instruksjonene for å stokk en stol
hvordan å reparere et teakbord
hvordan å lage en full over full størrelse køyeseng for voksne
hvordan å polstre lenestoler
hvordan å designe en king-size headboard
historien om Amish møbler
hvordan å male eikefiner
hvor å restaurere møbler
hvordan å bygge en tre spisebordet