saueskinn vs fjær overmadrass

saueskinn vs fjær overmadrass

En overmadrass er en tykk topper plassert på toppen av madrassen for å gi ekstra komfort til den sovende. Overmadrasser varierer i størrelse, men mange er mellom 4 og 8 inches tykke. Overmadrasser kommer i en rekke forskjellige materialer. To naturlige alternativer er saueskinn eller fjær overmadrasser. Disse to materialene varierer sterkt, og hver tilbyr ulike fordeler og ulemper

Du trenger:. .
Møbel MobiltelefoniLinjal.
Blyant.
Trinser.
Drill.
Borekroner.
Maskeringstape.

Sheepskin Egenskaper

Saueskinn er en type ull som er knyttet til noen lag med sauene hud. Saueskinn er myk, slitesterk og har fremragende isolerende egenskaper. Saueskinn er helt naturlig, og er et foretrukket valg for allergikere. Saueskinn gir en tykk luksuriøs følelse til sengs. Saueskinn overmadrasser noen ganger komme som saueskinn bare, og noen ganger kommer med ekstra filler for å gjøre topper enda tykkere.

Feather Egenskaper

Feather overmadrasser vanligvis bruker myke ned fjær for mykhet og isolasjon. Fjær overmadrasser er svært myke, og gir perfekt isolasjon i kjøligere klima. Fjær overmadrasser er ikke så fast som saueskinn, og på grunn av beskaffenheten til fjærene må ha en ytre kledning av noen annet materiale, som bomull.

Fordeler

Hver form av overmadrass har sine egne fordeler. Saueskinn er en anbefalt materiale for personer som må bruke lang tid i sengen. Saueskinn gir pusteevne som hindrer seng sår fra forming. Saueskinn er også myk og fast på samme tid, som hjelper med ryggen rett og forhindrer såre muskler. Den unike isolerende egenskaper av saueskinn gjør den i stand til å holde den sovende kjølig om sommeren og varme om vinteren. Fjær overmadrasser gir overlegen komfort og mykhet. De smelte sammen med den sovende kroppen, gir den perfekte formen for hver enkelt. Fjær overmadrasser gir også isolasjon i løpet av vinteren, noe som bidrar til å holde sengen varm.

Ulemper

Både saueskinn og fjær overmadrasser er noe vanskelig å rengjøre. Vaske saueskinn eller fjær i en vaskemaskin kan ødelegge topper. Saueskinn er veldig dyrt, og kan bare høstes etter at sauene har dødd. Dette kan gjøre noen mennesker ukomfortable nok til å unngå materialet. Feather toppers kan bli varmt og klissete i sommer. Fjær overmadrasser kan også holde seg til kroppen, som kan være ubehagelig. Feather senger er vanligvis ikke anbefalt for allergikere.

Hensyn

Det er flere ting å vurdere når du velger en overmadrass. Tenk over hvorfor du trenger overmadrass. Hvis det er å gi ekstra komfort mens du sover, så både saueskinn og fjær toppers fungerer like godt. Allergikere bør holde seg unna fjær, som støv kan samle inne i overmadrassen og forårsake uønskede problemer. Hvis du foretrekker en fastere sove overflate, så saueskinn vil gi en bedre passform.


Relaterte artikler


hvordan du lagrer fine møbler
hvordan å lage en billig twin size seng
hvordan å reparere skadet tre møbler
typer antikke caboose stoler
hvordan bygge lener stigen hyller
hvordan gjøre tre skole skrivebord
hvor å konvertere et rundt bord til torget
hvordan å lage en loveseat Slipcover
den best rangerte møbler-omlakkering produkter
den beste verdien veden kjøkken skap