stiler av pulter

stiler av pulter

Du trenger:
Gummi kabinett liner
. Fine tusj.
Saks.
Badehåndklær.
Denaturert alkohol.
Rag.
120-sandpapir.
Sliping blokk.
Rubber kontakte lim.

Nesten alle hjem eller bedrift krever bruk av et skrivebord. Selv om en bruker ikke skriver brev med samme frekvens som tidligere generasjoner, stoler hun fortsatt på et bord for å gi et hjem for en rekke elektroniske enheter, for eksempel datamaskiner, skrivere, eller legge maskiner. Pulter tradisjonelt representerer et sted for en bruker å vie til jobb eller håndtere viktige oppgaver, og de mange stiler tilgjengelig hjelpe ham å finne den riktige match mellom design og deres behov.

Arkitekt skrivebord

Designet for arkitekter som trenger å utkastet og lese store tegninger, er arkitekten pulten større enn de fleste. Overflaten er satt i en vinkel mot brukeren for å gjøre det enklere å se hele skrivebordet. Disse vinklene er ofte justerbare og bunnen av skrivebordet har vanligvis en skinne for å holde papirene sklir ned av av overflaten. Arkitekt pulter ofte stå høyere enn de fleste pulter slik at brukere kan stå eller sitte med avføring når du arbeider.

Skrivebord

Den skrivebord er tradisjonelt laget av tre. Utformingen gir bare en liten skrive overflate, og noen ganger har skuffer på den ene eller begge sider. En fordel til skrivepult er dens nytte: den grunnleggende designen betyr at brukerne kan legge inn en datamaskin på det, bortsett fra å skrive, kan brukerne sette en rekke gjenstander, blant annet blomster, nips og lamper, på toppen til pynt, eller det kan brukes som et ekstra underlag for partene. Den typiske smale bygge betyr at brukere kan finne steder for skrivebord i en rekke boliger og leiligheter, og deres mangfold betyr at du kan kjøpe et design og type av tre som vil matche innredningen din.

Sekretær skrivebord

Sekretæren pulten er vanligvis en høyere struktur som ikke er veldig dyp. Det ser litt ut som en kommode med en rekke små skuffer, men den øverste inkluderer en hengslet stykke tre som kommer ned for å gjøre skrivingen overflaten. Inne i skjulte området er ofte ekstra hyller og små skuffer. Det trekker ned mekanisme bevarer effektivt plass når den ikke er i bruk. Noen design sted en annen hylle oppå bordet for mer lagringsplass, og disse har ofte skap dører som svinger utover. Fordi sekretær pulten lukkes inn i et diskret møbel, har det den ekstra fordelen av å skjule bort papirer og annen virksomhet for privatliv og å skjule rot.

Lightbox resepsjon

Denne unike pulten har et glass overflate med en lett under. Lyset i pulten utgår utover gjennom pulten overflate, noe som bidrar kunstnere skisse eller spor, eller fotografer se film negativer eller lysbilder. Lysboks skrivebord også ha en futuristisk følelse for brukere som vil ha noe med mer stil. Uten tilstrekkelig ventilasjon, kan det lysboks pulten bli varm og selv ubehagelig etter en periode.


Relaterte artikler


hvordan bygge en vegg baldakin
den beste måten å bygge brann på min axxonn brann gropen
tradisjonelle stiler av soveromsmøbler
kjøkkenskap stiler
hvordan å løfte en Kina Hutch
møbler plassering for stuer
hvordan legge til utjevning fot til møbler
lage tre senger
hvordan å male møbler med en stripete effekt
hvordan sette sammen utemøbler selv