typer av skum overmadrasser

typer av skum overmadrasser

Det finnes to typer skum madrass toppers: minne skum, som består av et viskoelastisk materiale og lateks, som er laget av saft av gummi treet og er derfor, organisk. Både minne skum og latex mold seg til kroppen, noe som bidrar til å lindre trykkpunkter og lindrer ømme ledd. Selv minne skum og latex synes å være svært like, er det små forskjeller

Memory Foam

Memory skum ble utviklet av et svensk selskap for NASA. Den fordeler jevnt kroppsvekt, og noen forbrukere rapporterer at det bidrar til å lindre leddsmerter. Memory skum madrass toppers justere formen på en underliggende madrassen, noe som betyr at de vil etter hvert tilpasse seg at form, selv om madrassen er gammel og lumpy. The kvalitet minne skum madrass toppers varierer betydelig, avhengig av tykkelsen og tettheten til topper. Memory skum bidrar til å minimere bevegelse mens du sover fordi den tilpasser seg etter kroppen og også reagerer på kroppsvarme, noe som gjør den varm om vinteren. Men noen mennesker synes det er for varmt og ubehagelig i sommermånedene.

Latex

Latex overmadrass er populære fordi de er varme om vinteren og kjøligere om sommeren, på grunn av deres organisk forbindelse. En 100-prosent latex topper er biologisk nedbrytbart, noe som gjør det til et godt øko-valg. Latex fjærer tilbake i form fortere enn minne skum, noe som gjør hvis foretrekke for folk som liker å bevege seg rundt i sengen. Latex er motstandsdyktig mot støv midd og bakterier, noe som bidrar til astmatikere og allergikere, selv om noen mennesker er allergiske mot lateks. Disse toppers er tilgjengelig i 100-prosent naturlig eller syntetisk blander.

Longevity

Memory skum madrass toppers ikke vare så lenge som minne skum madrasser fordi cellene under smuldrer raskere . . Avhengig av kvaliteten, vil en visko-elastiske topper varer mellom 18 til 36 måneder. Visko-elastiske toppers med en tykkelse på 3 til 4 inches er bedre kvalitet og vil vare lenger. Latex toppers er mer holdbare. Syntetisk blander varer lenger enn ren latex, men selv den sistnevnte kan vare opp til 20 år.

Sammenlikninger

Folk som er overvektige vil legge mer press på et minne skum madrass topper og kan være mer ubehagelig enn latex. Noen oppgir at minne skum har en kjemisk lukt når det er nytt, selv om dette snart forsvinner. Latex er dyrere enn minne skum på grunn av sin holdbarhet.

Ortopedisk Hensyn

Mens noen mennesker rapporterer at latex og minne skum madrasser lindre ryggsmerter, er det ingen vitenskapelige bevis. Selv om mange hevder er laget for overmadrasser, nettsiden ortopediske madrasser påpeker at det er «svært usannsynlig at en topper kan legge noen ekte ortopediske egenskaper til en madrass. "Hvis du lider av ryggsmerter, husk at selv en god kvalitet topper ikke kan kompensere for en sagging madrass.


Relaterte artikler


DIY aktivitet tabellen
hvordan du oppretter en unik aksent tabell
hvordan lakk tre møbler
hva er standard sengerammen størrelser?
måter å bruke en peisovn
hvordan ta vare på skogen på et biljardbord
hvordan du rengjør mold på vinyl møbler
hvordan å berge en gammel metal skrivebord
hvordan å bygge deg en køyeseng
hvordan å løfte toppen av av et salongbord