ulike tresorter for en treskjærer

ulike tresorter for en treskjærer

Treskjæring er en fin måte å passere tiden, men noen mennesker lever med å riste tre. Uansett om treskjæring er en hobby eller en karriere risteren trenger å vite deres tre fordi enkelte tre er bedre for carving enn andre typer. Objektet som blir ristet vil også spille en rolle i hvor tre er valgt for carving.

basswood

Mange utskjæringer er laget av basswood fordi det er så lett å skjære. Basswood er en krem farge med en fin rett korn. En annen ting som gjør basswood enkelt for risteren å bruke, er det faktum at det er lett å lime. Basswood er myk nok og enkelt nok til å skjære at det er en stor skog til bruk når du gjør en utskjæring som må svært detaljerte. Basswood er en lett tre og har vært brukt i leketøy gjør for år.

Butternut

Butternut er også kjent som hvit valnøtt. Dette treet er gylden eller rødbrun, med en middels rett korn. Butternut er lysere enn svart valnøtt, og brukes ofte til møbler og finer. Hvis oljet denne veden tar over tonen i lys eik. Butternut er også en god tre for å bruke hvis fine detaljering er nødvendig.

Mahogany

Mange skar elsker å bruke mahogny for helleristninger fordi fargen blir dypere etter hvert som tiden går. Mahogni er et lys trevirke som er veldig sterk med en straight enda korn. Dette treet vil barbere lett og er bra for detaljer.

Linden Wood

Linden tre er en stor skog for carving fordi den er myk og lett å manipulere. Fargen på veden er hvit og gul. Linden tre er en stor skog for begynnelsen risteren å bruke. Kornet er rett, men nesten usynlig som er en annen funksjon som gjør lind tre stor for carving.

Maple

Maple er et av de mest ønskede skogen rundt om i verden. Det er et vakkert tre som brukes til å lage møbler, skap, dekorativt treverk og om noe annet, som kan være laget av tre. Det er en lys farget tre med en vakker korn. Maple brukes til treskjæring, men fordi det er et løvtre, kan det ta en erfaren pasient hånd å skaffe seg en svært stor element fra lønn.

Valnøtt

Dette treet kalles også svart eller amerikansk valnøtt. Dette er en annen utbredt ønsket trevirke som brukes til å lage møbler og mange andre elementer. Det er også en varig løvtre, og må være skåret med en hammer og meisel. Kornet er grov og rett.


Relaterte artikler


hvordan å ordne enkelte hyller på veggen
sannheten om latex madrasser
hvordan sette sammen en POu00C4NG stol
peis bokhylle ideer
verktøy for å bygge logge senger
hvor å komme seg utendørs plenen møbler
hva tre er best for stol å gjøre?
en dresser som et stellebord
Slik Refinish plaststoler
den beste måten å forsegle sedertre møbler