Slik rengjør et lysbilde i område med en keramisk smoothtop koketoppen

Slik rengjør et lysbilde i område med en keramisk smoothtop koketoppen

Et lysbilde i keramisk smoothtop ovnen er et attraktivt tillegg til ditt kjøkken innredning. Den keramiske smoothtop kommer også med unike rengjøring prosedyrer. De fleste lysbilde i områder med keramiske glatt topper har en selvrensende ovn. Prosedyren for rengjøring av ovnen vil variere, men all informasjon er i din eiere manuell. Den keramiske koketoppen krever at du ikke bruk skuremidler. Det er keramiske koketoppen rengjøring cremes tilgjengelig på apparatet reparasjon sentre og Oppussing sentre. Disse cremes og litt albue fett, vil rengjøre keramiske smoothtop.

Du trenger:
Papirhåndklær
. Scratchless skrubber.
Keramisk platetopp creme.
Razor skraper.
Plastskrape.
Kluter.
Såpevann.

Generelt Rengjøring


en.
La platetoppen avkjøles når du er ferdig matlaging. Tørk av komfyrtoppen med en fuktig papir håndkle for å fjerne mindre søl, og for generell rydde opp.
To.
Fukt en scratchless scrubber med varmt vann. Påfør keramiske koketoppen rengjøring creme til scrubber for å fjerne søl heavy metal eller riper fra gryter og panner.
tre.
Slå en brenner på lav varme hvis det er smeltet sukker eller plast på platetoppen brenneren. Hold et barberblad skrape eller plast skrape i en 45-graders vinkel, og skrap av plast eller sukker av brenneren området. Slå av brenneren av og tørk rent med en fuktig scratchless scrubber og en lett film av keramiske koketoppen rengjøring creme.
Fire.
Tørk av i kontrollpanelet med en fuktig klut eller papirhåndkle.
fem.
Trekk av knotter og vask i varmt såpevann. Tørk knottene grundig før man trykker dem tilbake over sine respektive aksler.

Ovn Rengjøring


en.
Åpne ovnsdøren og fjern matlaging racks. Vask matlaging stativer i varmt såpevann i vasken, og la dem lufttørke. Fjern eventuelle rusk ut av ovnen etterlatt av søl.
To.
Rengjør ovnen rammen, dørkarmen og døra pakningen med en fille og såpevann. Tørk hver del ned med fille, og skyll med en ren klut og varmt vann. Tørk delene ned med en tørr klut.
Tre.
Lukk ovnsdøren, og fjerne eventuelle elementer fra platetoppen. Ovnen blir svært varm under rengjøringssyklusen og vil brenne noe på toppen av koketoppen.
Fire.
Sett ovnen i selv-rene modus i henhold til instruksjonene for din modell. Ofte kontrollpanelet har en "Clean" pad som vil lede deg gjennom prosedyren for ovnen. De fleste ovnene skal bo i rene modus i tre timer. I løpet av denne tiden kan du lukte og se røyk. Dette er normalt. Ovnen når temperaturer over vanlig matlaging temperaturer når rengjøring å brenne rusk til aske.
fem.
La ovnen kjøles ned i to timer før du åpner ovnsdøren. Fjern aske fra ovnen med en fuktig papir håndkle. Sett matlaging stativer tilbake i ovnen og lukk døren.


Relaterte artikler


hvordan å håndtere klesvask med en stor familie
problemer med en mobil-home ovn brenner
Slik rengjør et lysbilde i område med en keramisk smoothtop koketoppen
hvordan du bruker hånd lastebiler med tung last
hvordan å koble opp en tørketrommel i et mobilt hjem
hvordan du installerer et lysbilde i gass rekkevidde
Slik wire en bilstereo i et hus
hvor å fjerne et lysbilde i ovnen
hvordan du rengjør en bil med en høytrykksvasker
hvordan finne billige hjem vannkjølere